shopify site analytics

jojo

Aangemaakte reacties

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #163912
  jojo
  Bijdrager

  Beste Admin,

  dank voor uw reactie.

  Onderstaand de reactie van Plus500:

  Dit bedrag werd gecorrigeerd als een positiecorrectie na uw positie gesloten was en daardoor zult u dit niet zien in de financiële historie in uw account. Tevens, is dit niet zichtbaar in de positiedetails.

  Plus500 bevestigt dus dat zij financiele handelingen verricht die voor handelaren onzichtbaar blijft.

  De uitdraai van mijn account welke ik van Plus500 heb gekregen is dus niet hetzelfde als mijn eigen account, kort gezegd: er is hier sprake van twee verschillende documenten. Lijkt mij een vorm van ´creatief boekhouden`.

  Ik meen dat het goed is om dit kenbaar te maken aan allen die handelen op Plus500 en – voor het geval dat jij het nog niet wist- dan weet je nu dus wel. Ik houd het dan ook voor onfatsoenlijk om brookers die aantoonbaar fout bezig zijn, te ondersteunen in hun praktijken.

  mvg
  JoJo

  +500

  #163906
  jojo
  Bijdrager

  Beste Admin,

  als trouwe aanhanger/medewerker van Plus500 even een vraagje.
  Afgelopen week een rollover op de AEX gehad. Daags daarna een e-mail van Plus500 met excuses dat er een te hoge prijs bij de rollover was toegepast. De door Plus500 toegepaste prijs bleek maar liefst 450 tot 500% hoger te zijn. Plus500 zou correcties doorvoeren. Omdat de correctie niet kwam heb ik geinformeerd.
  Plus500 schreef mij dat correcties niet zichtbaar zijn. Plus500 verricht dus financiele handelingen (transacties) die onzichtbaar zijn. Mijn fianciele geschiedenis is dus niet wat het lijkt, niet alle financiele handelingen worden getoond. Dat stinkt toch? Zoiets valt toch onder criminele handelingen?

  Nou Admin, laat maar weer even weten, hoe je de criminele praktijken van Plus500 gaat goedpraten, jij wordt er uiteindelijk goed (dik?) voor betaalt. Geld boven moraal, lijkt mij.
  Lijkt mij wenselijk dat Nederland, net als Belgie deze schooiers van de Nederlandse markt afhaalt.

  JoJo

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Lost Password

Register