shopify site analytics

Erik

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 403)
 • Auteur
  Berichten
 • #120669
  Erik
  Lid

  LIES!!!!!

  +500

  #120587
  Erik
  Lid

  Lastige vraag, die bandbreedte is duidelijk, ik speel momenteel ook in op een stijging van 1,38 naar 1,40 en herevalueer daar.

  Maar wat daarna gebeurt is heel moeilijk. Het heeft enorm te maken met wat de centrale banken, dus de Fed en ECB gaan doen met stimulering en het ‘kapotmaken’ van hun eigen valuta.

  Ik verwacht dat de Fed meer kracht en mogelijkheden heeft om haar eigen valuta goedkoop te houden, dus om die reden en vanwege technische redenen, verwacht ik op zich wel dat de 1.40 gebroken kan worden en er eventueel op langere termijn 1.45 of zelfs 1.50 kan komen te staan.

  edit: geen tijd om nu plaatjes toe te voegen, maar mijn technische redenen zijn:
  Een stijgende trendlijn al vanaf augustus 2012 vanaf de 1.20 steun en daarna een nog stijlere trendlijn vanaf juli 2013.

  Op de dagkaart zie ik ruimte om te zakken tot aan 1.37 maar niet verder dan dat.

  #120557
  Erik
  Lid

  @crosstrader 41176 wrote:

  Lach je rot?? 🙂 Maar wie hebben dat opgebracht toen het fout ging? Inderdaad ,wij klanten van ING. Dus dubbel gepakt. Nu zijn we gepakt (uitgekleed) door ING. Ja toch?? btw. ben geen ING klant maar dat ter zijde. 😀

  Duidelijk dat je geen klant bent van ING, want je verhaal slaat nergens op.

  ING is een van de meest degelijke banken van NL op dit moment, financieel gezien, maar ook qua (terugschroeven van) bonussen, winst en terugbetalen van de staatssteun.

  Het enige wat je zou kunnen zeggen dat ‘ons’ geld heeft gekost is het steunen van de bank toen het minder goed ging (overigens heeft ING steun aangevraagd om zich te versterken, niet omdat ze er op dat moment echt slecht voor stonden).
  Maar zoals Dajo al zegt is dit de tweede keer dat een bank die steun krijgt alles netjes terugbetaalt met afgesproken extra rente.

  Niemand had vooraf kunnen voorzien of dit inderdaad zo netjes afgerond zou worden als het nu gebeurt, dat geef ik toen, maar dit is gewoon pure winst voor de staatskas.

  En Dajo, op zich heb je wel gelijk dat de aandeelhouder vooral de prijs betaalt, maar het blijft redelijk beperkt tot het wegvallen van het dividend. In oktober 2008 (toen de staatssteun werd aangevraagd) stond ING op ongeveer 12 euro. Inmiddels is dat (met een dal op minder dan 3 euro) grotendeels weer goedgemaakt.

  Eerlijk is eerlijk, het grootste kwaad was op dat moment al wel geschied want in oktober 2007 stond de koers boven de 30E, maar al met al is het echt totaal onzinnig om te zeggen dat de klant hier onder geleden heeft.

  edit: En vandaag kondigt ING aan dat ze weer dividend uit gaan keren. Was vanaf het begin al gezegd…ze noemen nu mei 2015, dat is de verwachtte datum waarop alle staatsschuld is terugbetaald.

  #120344
  Erik
  Lid

  Ik heb niet alle posts in dit thread gelezen dus misschien heeft iemand anders het al gezegd, maar ik vraag me af waarom je de toename in moeilijkheidsgraad wel als variabele meeneemt maar niet de mogelijke stijging in koers?

  #119624
  Erik
  Lid

  Iemand belooft je gratis geld en als je dat niet krijgt ben je daar verbaasd over en open je een klaagtopic?

  Maar als je zo voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten dat je sterk hebt zitten twijfelen of je die 50 euro extra storting wel kon missen dan raad ik je sterk af om met echt geld te gaan handelen…

  #119554
  Erik
  Lid

  Schandalig eigenlijk dat zo’n ‘interview’ waar twee mensen alleen maar door elkaar aan het schreeuwen zijn op de nationale televisie komt…

  Maar verder is zijn optreden inderdaad wel hilarisch te noemen. Ik ben het er mee eens dat je kan zeggen dat hij narrow minded is, maar tegelijkertijd zit hij in een debat dat hij niet kan winnen.
  Je kan er namelijk vanuit gaan dat als Shani Davis in zijn eentje alle Nederlandse mannen opzij had gezet, de Amerikanen het lange baan schaatsen een enorm edele sport hadden gevonden. (Ik weet niet welke naam die Yank noemt, maar ik herinner me een Chad Hedrick die uit het niets alle sprintafstanden won, toen klonken de Amerikanen ook wel anders)

  Jammer inderdaad dat hij de vergelijking maakt met American Football, want die gaat helaas niet op.
  Als dit de discussie met de Noren was geweest (die ook een hoop kritiek hebben geleverd op het Nederlandse langebaan schaatsen) dan was het terecht geweest om te zeggen dat al die langlauf- en skidisciplines waar zij al die gouden medailles op pakken nergens op slaan.
  Want zoals ik vandaag ergens hoorde, “The Winter Olympics is sliding in 48 different ways”

  Maar er valt ook niets in te brengen tegen de bewering dat de Amerikanen een stuk breder gedisciplineerd zijn en dat het wel typisch Amerikaans is om er over in te zitten dat ze in ëën discipline afgetroefd worden door een klein landje.
  Grappige discussie wel, maar inhoudelijk gaat het nergens heen.

  #119222
  Erik
  Lid

  Ik kom weer wat olie op het vuur gooien want ik heb me al vaker negatief of sceptisch uitgelaten over cryptocoins en ik heb gemerkt dat veel mensen het hier niet met me eens zijn.

  Maar als ik het goed begrijp komt deze koersval dus vooral door de problemen bij MtGox en zou die in theorie weer op moeten kunnen lopen als ze verholpen zijn.
  In de tussentijd zijn er heel veel speculanten die hier bakken met geld mee verdiend of verloren hebben en ik hoop dat het hier op Forexfox vooral het eerste is.

  Maar alles wat hier gebeurt is voor mij een bevestiging van iets wat ik een jaar geleden al zei; het is een speelbal van speculanten, waardoor veel geld gewonnen of verloren wordt, maar het heeft niets met een stabiele valuta te maken en op een gegeven moment kan het gewoon niet meer zo doorgaan.

  Wat denken jullie van de bewering dat dit ook wel eens de doodsteek van de bitcoin kan zijn en dat alle grote jongens zich terugtrekken en kanyecoins gaat minen? Dat laatste was een geintje, maar ik kan me heel goed voorstellen dat de bitcoin ‘vertrouwen’ heeft verloren en dat niemand meer terugkomt.

  #118334
  Erik
  Lid

  @Erik 38692 wrote:

  Nu hopen dat Wall Street er ook wat meer zin in krijgt en dat we morgen lekker los kunnen om de schade te herstellen.

  Hatseflats

  #118263
  Erik
  Lid

  Je kunt ze beter zelf ff ergens hosten op zo’n gratis hostingsite.

  En ik denk dat je overSOLD bedoelt, maar het klopt dat je plaatje twee signalen van uitbodeming laat zien. (RSI op oversold en het vooralsnog respecteren van een steunniveau)

  #118243
  Erik
  Lid

  Hoe hebben jullie het afgelopen dagen gedaan?

  Armijn, ik hoop dat je short bent blijven zitten?
  Covux, ik hoop niet dat je maandag long bent gegaan? 😉

  In al het geweld heb ik een redelijk verlies geleden op TomTom en ik had een positie in ArcelorMittal die nu onder water staat maar die is vandaag ook alweer goed bijgetrokken waardoor de schade beperkt is gebleven.

  Zoals ik al eerder zei rekende ik op een correctie om vervolgens weer long in te stappen. Die correctie werd iets dieper maar ik verwacht nog steeds een vervolg naar boven dus ik zit sinds vandaag weer long (eigenlijk sinds voorbeurs vandaag, dus sta al weer netjes in de plus op die positie)

  Achteraf wel balen dat ik toch verlies heb moeten lijden door de groter-dan-verwachte correctie, maar wel tevreden met het uit laten razen van de storm en het wachten op een duidelijkere bodem.
  (Ik zei vorige week dat 388 wel op bodemvorming leek, maar dat ik dat verder wilde afwachten. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan en toen geen positie heb genomen)

  Of ik nu de juiste beslissing heb gemaakt moet natuurlijk nog maar blijken, maar met twee stijgdagen op een rij ziet het er wel goed uit.
  Nu hopen dat Wall Street er ook wat meer zin in krijgt en dat we morgen lekker los kunnen om de schade te herstellen.

  #117535
  Erik
  Lid

  Ik had al gereageerd, ik vroeg me al af of ik de prijsuitreiking gemist had 🙂

  #117419
  Erik
  Lid

  @Armijn 37779 wrote:

  AEX 388. Gaat wel heel hard zo zeg afgelopen dagen.

  Inderdaad. Op basis van vandaag zou ik zeggen dat de bodem gezet is, maar na die klappen van vrijdag en gisteren durf ik nog niet long te gaan.

  Voor de langere termijn zie ik nog geen gevaar, maar ik wacht liever nog even om nieuwe posities in te nemen.

  #117334
  Erik
  Lid

  @Peter34 37696 wrote:

  nou dan heb je nu al winst genomen.. Van mij mag het aantrekken

  de daling kwam door chinese cijfers toch ? (las ik bij IG).. zou er nu dan her stel in moeten traden (in theorie ?

  Daling komt nooit door ëën ding.

  Correcties horen gewoon bij een normale markt. Lange termijn is in mijn ogen gewoon up up up, niks mis met een correctie tot zeker 400 en mocht die daar heen gaan (wat ik in eerste instantie eigenlijk niet verwacht) is er nog niets aan de hand.

  Mijn advies, of iig mijn eigen strategie is om de storm even te laten uitrazen en dan daarna weer long in te stappen.

  Mocht je short zitten, wees dan vooral heel alert op bodemvorming want je winst kan zomaar (deels) verdampen. Ik doel hiermee op de plotselinge ommekeer half december. Iedereen begon zich zorgen te maken over de maand december en of we wel een eindejaarsrally zouden krijgen, maar ondanks dat de correctie dieper was dan verwacht, schoot de koers omhoog naar nieuwe toppen.

  #117312
  Erik
  Lid

  Actief wil ik het niet echt noemen, maar ik heb de 2009 volgens mij wel onder mijn naam staan 😉

  #117309
  Erik
  Lid

  Leuk dat je dit met ons deelt, succes met dit project!

  Ik heb een vraag aan je: Wanneer zijn de Dukaten voor jou geslaagd? Als alles opgemined is? Als er 100(.000?) mensen aan het minen zijn? Als er straks bij de kapper over gepraat wordt of pas echt als je straks in de supermarkt met Dukaten kan betalen?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 403)

Lost Password

Register