shopify site analytics

dr.bob

Aangemaakte reacties

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 42)
 • Auteur
  Berichten
 • #120563
  dr.bob
  Lid

  @Armijn 41240 wrote:

  Koers bitcoin nu 444$ en uit de gratie net zoals goud ook flinke klappen krijgt nu.

  Ik zeg de wereld is ziek 🙂

  En bij de eerst volgende hickup in de dollar-based economy en Bitcoin en goud zijn weer heer en meester 🙂

  +500

  #120180
  dr.bob
  Lid

  En ook world famous Nouriel Roubini toont aan er de ballen verstand van te hebben: //marketupdate.nl/dossiers/bitcoin-dossiers/roubini-bitcoin-een-piramidespel/

  Conclusie: Als oldskool economen het niks vinden, dan blijkt het zeer de moeite waard 😀

  #120171
  dr.bob
  Lid

  @MrDucats 40745 wrote:

  De problemen die hier aan de Dukaten worden verweten zijn inherent aan het Bitcoin protocol.

  Helaas is de netwerk capaciteit van de Dukaten zo ver terug gezakt dat er te weinig connecties zijn voor sommige gebruikers. Je transactie zal door een aantal peers gezien moeten worden anders wordt het een lastig verhaal.

  @MrDucats Kan jij iets zien/zeggen over welk % door //pool.ducpay.com:26858/static/ wordt gemined? Ik zou ook wel willen solominen (heb daar wel aantal blokken mee gescoord een paar weekjes terug) maar zit nu toch weer in de pool. Maar je wilt natuurlijk voorkomen dat de pool te groot wordt.

  #120045
  dr.bob
  Lid

  I’ll be there! Voor een 3 daags event is 350 euro een heel schappelijke prijs IMHO.

  #118968
  dr.bob
  Lid

  Goed idee! Ik heb wel verstand van sites, servers en hosting, maar niet van de specifieke benodigdheden voor een pool. Dat lijkt me ook 1 van de drama’s bij de launch van maxcoin, de meeste pools waren totally ruk! Allemaal een open source pakketje gedownload en geinstalleerd, maar het werkte gewoon voor geen meter. Maar als ik dan bv weer een ypool.net zie, dan krijg ook ik glinsteringen in mn ogen. Of zoals jij het zegt, een nat broekje (omg, ik zie het bijna voor me, probeer dat beeld dan maar weer eens van je netvlies verwijderd te krijgen) 🙁

  Hoeveel tijd ik er voor heb weet ik nu niet, maar het is voor nu allereerst al leuk om er met elkaar over te brainen!

  #118592
  dr.bob
  Lid

  @Nemrah 39064 wrote:

  ./minerd -a keccak -o stratum+tcp://maxpool.1gh.com:17333 -u mHBMudLSfDZZwtMdkSS6zz7aqwWm2Utsck -p x

  Praktisch hetzelfde kan je gebruiken voor andere pools. Ik heb gewoon een copietje van minerd_start.bat gemaakt en die bv rocketpool.bat genoemd. En daarin staat dan:

  :loop

  minerd.exe -a keccak -o stratum+tcp://max.rocketpool.co.uk:3333 -u myworker -p 123

  @echo Ooops
  goto loop
  [/CODE]

  En hierin dan de workername (en pass) zetten van je account bij rocketpool.co.uk, die moet je dus eerst even aanmaken.

  Note: So far vind ik 1gh.com wel beste werken, betalen bv al uit bij 0.1 MAX. Bij 1 van de andere (weet ff niet meer welke) betaalden ze pas uit bij 10 MAX! Flink verschil dus …[CODE]
  :loop

  minerd.exe -a keccak -o stratum+tcp://max.rocketpool.co.uk:3333 -u myworker -p 123

  @echo Ooops
  goto loop
  [/CODE]

  En hierin dan de workername (en pass) zetten van je account bij rocketpool.co.uk, die moet je dus eerst even aanmaken.

  Note: So far vind ik 1gh.com wel beste werken, betalen bv al uit bij 0.1 MAX. Bij 1 van de andere (weet ff niet meer welke) betaalden ze pas uit bij 10 MAX! Flink verschil dus …

  #118548
  dr.bob
  Lid

  @Nemrah 39014 wrote:

  Ja heb het nu ook werken. maar blijkbaar heb ik een mega oude pc , want als ik al mijn 4 processors aan het werk zet dan piept ie er als een malle !

  Hoeft niet mega oud te zijn, kan ook mega goor zijn 😉 tip: maak de kast eens open en bladblazer of stofzuiger om hulp vragen. Met name op de ventilatoren.

  #118546
  dr.bob
  Lid

  @Nemrah 39011 wrote:

  is er nog een pool die wel werkt?

  probeerde nu //maxcoinpool.com/ maar die timed ook uit op poort 4000

  Is mij wel gelukt, site is wel traag maar draait wel. Vragen wel 3% fee en betalen pas uit bij minimaal 10 MAX. Maar ach, zodra er meer concurrenten zijn zal dit meer user friendly worden.

  #118501
  dr.bob
  Lid

  @Armijn 38921 wrote:

  Wow, ik mine nu Maxcoin op mijn Windows in de pool max.1gh.com met de hulp van dr.bob. Wat geweldig. Het werkt en programma loopt.

  Ik ga nu even lunchen en als er ook mensen zijn die dit willen dan probeer ik zo even op te schrijven hoe dit gelukt is (snapte er zelf ook niks van) hoe maar lijkt veel op het dukaten protocol en dus herkenbaar.

  Trots op je dat het gelukt is 🙂

  Inmiddels keert de rust weer beetje terug in mijn hoofd, OMG was sinds woensdagavond al behoorlijk gestressed om die hele fucking Maxcoin! Gisteravond zat ik dan wederom klaar voor de hele shebang, met mn Macbook enerzijds en Windows8.1 systeempje anderzijds.

  Wat een enorm chaotische launch! Niet dat ik het met andere launches kan vergelijken, maar dit was echt kut. Ging zwaar gefrusteerd om 01:30 naar bed afgelopen nacht en probeerde mezelf in slaap te sussen met de matra “het is maar een maxcointje” …

  Toen ik vanmorgen wakker werd keek ik er gelukkig alweer helemaal anders tegenaan en besefte ik me hoe mooi het is dat we zo duidelijk getuige ën deelnemer van de revolutie zijn.

  Toen weer aan de slag ermee gegaan en vond het vooral kut dat ik het poolminen met windows niet aan de praat kreeg, had daar notabene een mooie Inter i7-4770 systeempje voor gekocht! En wat schetse mijn verbazing: De ‘officiële pools’ (rocketpool, maxcoinmine en maxcoinpool) lagen er nog steeds uit, maar max.1gh.com draaide als een tierelier leek het! Inmiddels hadden ze de payout van 1 MAX verlaagd naar 0,1 MAX, dus dat betekende dat je 10 x zo snel uitgekeerd kreeg.

  En inmiddels hadden zij een perfect werkende win-64 bit client in de aanbieding, waarin je enkel je adres hoefde in te voeren. Het is verder een anonieme pool, je hoeft geen account bij ze aan te maken. Voor details, zie de post van Armijn.

  Ik ben nu 6 uur aan het draaien ermee en heb via de pool 1.4 MAX gemined. Daarvan is inmiddels 1.1 uitbetaald naar het adres van mijn OSX wallet. God, wat een mooi systeem is dat toch, met die blockchain!

  Mijn systeem draait 8 threads van zo’n 770 khash/sec, en op zo’n regel van ACCCEPTED staat dat het bij elkaaar bv 6144khash is. Maar als ik naar mn stats op 1gh.com kijk, zie ik nu bv 3MH/s staan. Soms gaat ie naar de 4 MH, en soms onder de 1. Er staat wel achter dat het “Very inaccurate!” is. Vaag, het wachten is toch ook dan nog op een andere pool, om de resultaten te vergelijken.

  De totale MH-power van de pool zag ik de afgelopen paar uur oplopen van 63.000 MH/s naar 78.000 MH en nu weer terug naar 73.000 MH. Het lijkt ook al wel of de profitability iets terugloopt.

  Maar goed, ben pas 6 uurtjes bezig, over een paar dagen zal ik eens kijken wat dit geintje so far opgeleverd heeft.

  Fijn miningweekend vast!

  #118283
  dr.bob
  Lid

  Nog geen downloads voor windows en osx … maar zal zo wel komen

  GRR: Twitter update: Wordt met 1 dag uitgesteld 🙁

  WANKERS!

  #118282
  dr.bob
  Lid
  #118278
  dr.bob
  Lid

  Oef … gaat een lange nacht worden …

  Al nieuws iemand over difficulties van andere altcoins?

  #118273
  dr.bob
  Lid

  @Redwatch 38722 wrote:

  Hoe is het met de difficulties van andere coins?

  Goeie! Wat is een goeie site om dat op te zien?

  #118262
  dr.bob
  Lid

  @Vivalatip 38710 wrote:

  Ben bang dat ik wat fout doe..

  Gewoon twitter blijven volgen, daar lees je wat je moet doen

  #118261
  dr.bob
  Lid

  Bitcointalk klapte er net al uit ….

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 42)

Lost Password

Register