shopify site analytics

Share This Post

Bitcoins

Maakt Bitcoin opmars naar grootse uitbraak?

Vorige week schoot de koers in een mum van tijd omhoog met maar liefst $1.000 en een paar dagen later piekte de koers op $8.450. De koers bewoog zich in een Symmetrical Triangle en dat verklaarde dat de koers op het punt uitbrak.

Op het moment van schrijven is de waarde van 1 bitcoin $8.307. De afgelopen 24 uur is de koers nog wel met 0.52% gestegen maar deze week is de koers weer erg volatiel. Maar wees niet getreurd want volgens de theorie van Thomas Bulkowski is de kans groter dat de koers naar boven uitbreek. Waarom is er een grotere kans op een uitbraak naar boven? Dat gaan we je nu uitleggen aan de hand van de Symmetrical Triangle.

arrow-14 Handel in Bitcoins en andere crypto valuta (CFD’s) bij Plus500 of Markets en open een gratis demo account (In CFD’s beleggen behelst een aanzienlijk risico op kapitaalverlies)

Symmetrical Triangle

Wij hebben er een grafiek bij gepakt dat illustreert hoe de koers vorige week uit de Symmetrical Triangle brak. De uitbrak zorgde voor een euforisch gevoel onder beleggers en dat zorgde voor een flinke stijging. Op het moment is het afwachten om een perfect koop- of verkoopmoment te kunnen aanwijzen.

Symmetrical Triangle

Als we naar de grafiek van donderdag kijken zien we dat het patroon nog in tact is en men verwacht dat nog wel even doorgaat. Dit betekent nog niet dat we uit een bearish markt zijn. Maar al vanaf januari zien is de koersbeweging kleiner en neemt de volatiliteit af.

Symmetrical Triangle 2Op het moment beweegt de koers rustig en zijn de toppen in het patroon (Symmetrical Triangle) steeds lager en vallen de bodems steeds hoger uit. De afzwakkende volume en een uitbraak van dit patroon kan ervoor zorgen dat we een grote uitbraak mogen verwachten.

arrow-14 Koop direct Bitcoins en andere crypto valuta via Litebit en trade ze via Binance.

Bron: IEX

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register