shopify site analytics

Share This Post

Forex

Like A Leopard

Na de o-zo-feestelijke Labourday gister mocht ik vandaag eindelijk weer traden. Labourday is een Americaanse feestdag en de markten zijn dan meestal erg rustig, markten waar ik liever niet in trade dus.
Vanmorgen zat ik om 8.00 uur weer fris en fruitig achter m’n tradingplatform. Geen actie voor mij omdat de EUR/USD al lekker aan het trenden was en ik geen verkoopsignaal kreeg. Hele ochtend en middag geen trades kunnen doen. Heb eigenlijk de hele dag zitten wachten (en hopen) op een koopsignaal, net als een luipaard in de boom! Gefocust en geduldig wachten tot er een prooi langskomt om eens even lekker in de schaduw van de boom te kunnen staan. En dan slaat hij toe en bespringt de prooi! Niet eerder en niet later.

Zo was het ook voor mij vandaag. Keurig netjes gewacht tot 16:20u toen de EMA’s kruisten waardoor ik short kon gaan. Nog geen…

Lees verder op www.TheHagueTradingRoom.nl

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register