shopify site analytics

Share This Post

Forex

Let’s get this party restarted

howdie folks,
zoals de titel het zegt gaan we er eens aan beginnen, of eerder herbeginnen, want zoals sommigen mss weten heb ik al een ietsie pitsie beetje ervaring in forex, net geen jaar om precies te zijn.

Deze eerste blog post dient daarom als bezinning van men eerste trading jaar, nja net geen jaar maar voor het gemak gaan we 1 jaar nemen :p.

in dit jaar heb ik al heel wat gelezen, bestudeerd en getrade, met heel wat ups maar met nog meer downs.

Nu, laten we beginnen bij het begin, eind augustus.

Ik kwam in aanraking met forex via een vriend die net zoals ik opzoek was naar DE manier om geld te verdien, naast 9to5 werk dan.
Hij stelde me voor aan etoro, een platform dat ik nu ben gaan haten zeg maar, vooral voor al zijn crashes, lag en andere vervelende dingen. Hier heb ik spijtig genoeg veel te veel geld verloren, althans veel te veel voor een student van 19. Maar laten we het positief bekijken, door al deze problemen heb ik ook veel bijgeleerd, nieuwe mensen leren kennen en vooral nieuwe manieren gevonden om te traden en mss nog wel het belangrijkste van al, money managment leren kennen.

Na een goede maand of 5 besloot ik om weg te gaan bij etoro nadat ik mijn laatste cent op etoro had verloren.

Na etoro besloot ik om nooit meer geld te investeren tot ik echt zeker was dat ik het beter kon, maar omdat demo gewoon niet hetzelfde is als traden met echt geld besloot ik om op zoek te gaan naar brokers die gratis geld aanboden; dit ging niet al te vlot door school en dan heb ik maar besloten om toch nog wat te oefenen op een demo account terwijl ik verder zocht naar gratis geld. Na wat maanden kwam ik op deze site terecht en bij plus500 en FXGM.

Om mijn geschiedenis toch iets of wat bondig te houden ga ik mijn recentere activiteiten in het forex gebeuren kort houden.
Waar het op neer komt is dat ik 2 weken plezier heb gehad met plus500 en 5 weken met FXGM. In die tijd heb ik weer wat meer geleerd en eindelijk een deftig trading plan gevonden, namelijk:
– 55 en 21 EMA,
– bollinger bands(met 20SMA)
– MACD
– RSI

Dit plan heb ik ontdekt met de hulp van FXGM. Het moet gezegd worden, FXGM heeft een goede support. Want de meeste indicators kende ik al van in het begin maar door al de nieuwe indicators die ik in de loop van het jaar heb leren kennen ben ik die wat uit het oog verloren.
Maar door Mishja van FXGM heb ik ze weer leren kennen en appreciƫren.Op demo gaat het voorlopig erg goed. Als ik me aan mijn regels hou en het nieuws van tijd tot tijd volg maak ik goede trades.
Dus als ik me aan mijn MM en trading plan hou wanneer ik terug een bedrag stort zou het normaal goed moeten komen. En samen met de candle stick patterns zou dit niet mogen mislukken en moet ik tegen het einde van volgend jaar een echte goeroe zijn šŸ˜€

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register