shopify site analytics

Share This Post

Forex

Leerzame tijd

Nou wat een handels week ,werd er Maandag nog wat pips winst gemaakt dat was Dinsdag en Woensdag wel anders,Alles wat ik deed bleek fout te zijn en ja dan probeer je wel eens wat , wat het nog erger maakt dan het al was.

Met pijn en moeite had ik nog maar een Equity van 9,71 euro wat dus te weinig was om eur/usd te gaan handelen.
Ik heb toen echt maar eens overwogen om toch geld te gaan storten en had mijn trots even opzij gezet totdat ik Ishares AEX zag met een koop bedrag van 8meuro nog wat en ja heb dien toen maar gekocht zonder een SL in te zetten maar wel met een TP van meer dan 1,50 euro winst zodat ik weer boven de 10 euro zou komen .
Nou na een dag van zweten bidden en duimen heb ik het toen met de ingestelde winst gekocht.
Met dat totale bedrag short gegaan in de eur/usd wat mij dus wat grijze haren en aardig wat angst zweet heeft bezorgd .

Maar wat ik normaal zou doen, bij een paar pips verlies verkopen , had nu geen zin omdat ik dan weer onder die 10 euro zou komen .
Heb de SL maar weer weggelaten onder het mom van er op of er gigantisch van onderen en heb de TP flink omhoog gedaan en maar weer geduimt en gekeken enzovoort wat uiteindelijk begon te werken en zag de koers lekker dalen tot verdriet van anderen misschien maar bij mij en volgens mij bij Armijn ook, kwam er een brede glimlach op het gezicht.

Al met al 7,21 winst gemaakt en weer een hoop gekregen.

Nou wat ik dus zelf geleerd heb is dat ik vertrouwen moet hebben in mijn aankopen en niet met een paar pips verlies alles verkoop maar wat langer dan 30 minuten geduld moet hebben 🙂

Nou het word moeilijk om mijn doelstelling dit jaar te halen ,zie andere blog’s ,maar ja soms zit het mee en soms zit het tegen .

Maar met goede hoop en heel wat ervaringen rijker stort ik me weer in een volgende handelsweek zonder te veel stress hoop ik.

Iedereen veel handels plezier toegewenst.

Mvg,
Egbert

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register