shopify site analytics

Share This Post

Forex

Leergeld en leerproces

Gisteren was ik even aan het lezen op het forum en kwam toen wat berichten tegen van Geert en Armijn over het niet afmaken van plannen , was in een discussie ergens en toen kwam het schaamrood een beetje op mijn kaken;)
Begin dit jaar had ik dus het plan om van 100,-euro naar 1.000.000,-euro te gaan voor mijn 45ste.
Nou dat plan is er nog steeds en zal ook mijn best doen om dat te gaan doen,alleen begin ik niet dit jaar.

Heb de eerste weken wat leergeld betaald rond de 250,- euro wat achteraf goed besteed is en heb er veel van geleerd.

Toen heb ik voor mijzelf gezegd eerst goed proberen te traden en dan met demo, nou dat ging/gaat redelijk al zeg ik het zelf.
Er is wel een maar aan en die kwam ik gister in het blog van DR.Forex tegen , er staat niets op het spel met demo en ja ook al is daar een zulu account aan gekoppeld zolang er geen live volgers zijn ,staat er in mijn ogen niets op het spel.
Demo is best leuk en je kunt er veel van leren en dingen gaan uitproberen alleen het probleem bij mij is dat het demo is ik er zeg maar 10min over een trade nadenk en gaat het fout iets heb van nouja nog maar een keer proberen, terwijl ik met live vaak langer ga nadenken over een positie en dan pas een positie open long of short maakt niet uit en gaat dat dan fout ga ik alles wat nalopen wat ik met demo niet heb.

nou zit ik weer een paar weken live te handelen en nu gaat het al een stuk beter dan met demo ,tuurlijk gaat niet alles even goed zoals ik hoop maar ja als ik maar winst maakt en dan ook nog met mijn eigen regels is het in mijn ogen helemaal een top trade.

Nu zit ik nog vaak met 0,01 lots te handelen wat de verliezen kleiner maakt maar de winsten ook en dan begin ik weer te denken wanneer tegaan handelen met grotere lots ,nou daar ben ik achter gekomen, niet eerder dan het finacieel kan en verandwoord is dus in mijn ogen bij een account grote van 1.000,00 euro en niet eerder .

Ik zal dit jaar dus veel live traden en dan minder met demo dus jammer voor zulu maar heb voor mij een afspraak gemaakt om niet eerder een live zulu sp account te openen als Markets bij zulu zit en niet onder de 10.000,00 euro account grote, dus dat duurd nog wel even.
Demo zulu zal ik wel wat gaan gebruiken ook demo fxopen maar in mindere mate omdat in mijn ogen geen meerwaarde heeft er staat niets tussen.

Dankzij Robv aan het pokeren geslagen en ook daar is het zelfde liever pokeren om 5 echte centen dan om 1.000 demo geld.

Nou zo staat het er nu voor en zal wel wat vaker een blog maken denk ik, is niet mijn sterkste kant maarja 🙂
En vanaf volgend jaar word de jacht op het miljoen geopend(stiekum nu al ).

Mvg,
Egbert

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register