shopify site analytics

ITrader

ITrader

ITrader
7.1

Gebruiksgemak

5.0/10

Betrouwbaarheid

7.0/10

Snelheid uitbetalen

6.0/10

Bonussen

8.0/10

Support

9.7/10

Voordelen

  • Uitstekende support
  • Betaling in IDeal mogelijk

Nadelen

  • Niet Nederlandstalig
  • Geen overzichtelijk platform
  • Mobiel traden niet mogelijk

itraderITrader Review

(Aan traden zijn risico’s verbonden)

 

 

Start met handelen bij Itrader

Een account openen

Het openen van een account bij ITrader is niet moeilijker dan bij andere brokers. Registreer je door gegevens in te vullen. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld ontvang je van ITrader een mail met je accountnummer en wachtwoord waar jij toegang hebt met de MetaTrader 4 software. Dit is software die je kunt downloaden of gewoon in je browser kunt gebruiken. Om toegang te krijgen tot je eigen account dien je deze nummer en wachtwoord op te geven.

itrader02

itrader01

Registratieprocedure

Zoals bij elke broker moet je natuurlijk de benodigde documenten opsturen om je account te laten verifiëren. Hiervoor dien bewijs van identiteit en bewijs van woonadres dat niet ouders is dan 6 maanden up te loaden. Na de verificatie van je account kun je eventuele winsten laten uitkeren naar je eigen bankrekening.

Stortingsmogelijkheden

Bij ITrader heb je meerdere stortingsmogelijkheden, waaronder ook IDeal. Maar ook Neteller, Sofort en Skrill en natuurlijk de mogelijkheid om met CreditCard te betalen. Bij het storten krijg je een bonus tot 30.000 euro! Er is verder helaas niet aangegeven wat de eisen zijn om dit bedrag te ontvangen. De minimale storting die je moet bij ITrader bedraagt 250 euro. Hierover kan je bij de eerste storting een bonus ontvangen. Neem hiervoor contact op met ITrader voor verdere instructies.
itrader storting

Platformkwaliteit

ITrader maakt gebruik van een eigen platform en van een universele MetaTrader 4 software. Deze software kan voor de startende belegger complex uitzien vanwege de kleine lettertjes en de onoverzichtelijkheid van het platform. Het eigen platform daarentegen is iets gebruiksvriendelijker maar laat hier en daar wel te wensen over. Je kan bij platform ook altijd een stop loss en een take profit niveau instellen om je potentiële winsten en verliezen garant te stellen. Op het eerste gezicht zie je alleen valutaparen waarmee je kan handelen. Mocht je ook graag posities willen openen in bijvoorbeeld een aandeel of een index dan moet je deze via de library toevoegen aan je portfolio zodat je hier direct toegang tot hebt. Hefboom op dit platform is overigens 1:500 waardoor je zeer snel kan scoren maar ook zeer snel kunt verliezen. Het mes snijdt aan beide kanten. Voorzichtigheid met het bedrag dat je speelt is dus wel aangeraden. itrader platform

itrader account

Support

De support van ITrader is waarschijnlijk voor velen te opdringerig maar is bedoeld om de startende belegger bij ITrader alle informatie te verschaffen dat nodig is om succesvol te beleggen. Je wordt na het maken van een account bij ITrader vaak gebeld door een persoonlijke accountmanager die zich introduceert en alle aspecten van het platform uitlegt zodat je vliegensvlug kunt starten. Het contact verloopt hierdoor vaak telefonisch. Mocht je het willen kun je ook door middel van de Live Chat vragen stellen aan de support afdeling. Tevens kun je ook gewoon een mail sturen vanuit je account door een “ticket” te openen. Binnen twee werkdagen zou je dan een antwoord kunnen krijgen.
support itrader

Open Nu Account ITrader

Lost Password

Register