shopify site analytics

Share This Post

Beurs / Blog

Is de beurs in gevaar na beschuldigingen aan het adres van Trump?

De Amerikaanse Economie draait op stoom sinds president Donald Trump 2 jaar geleden aan de macht is gekomen, maar voor hoelang nog? De positie van Trump komt steeds meer in gevaar door ex-medewerkers die zelf in de fout gegaan zijn en nu hun mond opendoen.

arrow-14 Ga nu aan de slag bij Markets of Trade en beleg mee op de beurs

“De beurzen zullen crashen”

Met deze keiharde worden verdedigt Trump zijn eigen positie als het gaat om een gedwongen aftreding. De afzettingsprocedure is nog niet in aan de orde maar tijdens een interview, met tv-zender FOX News, deelde hij wel alvast mee dat iedereen erg arm zal worden als hij ooit word afgezet. Daarnaast is hij nog altijd vol van zichzelf en kan hij het zichzelf niet voorstellen dat een persoon zoals hij ooit word afgezet omdat hij volgens Trump geweldig werkt levert.

Gedoe met voorgangers Trump

In 1974 heerste er een economische crisis en nadat president Richard Nixon gedongen moest aftreden stortte de aandelenindex S&P 500 in en verloor het 30 procent van zijn totale waarde in enkele maanden tijd.

Met Bill Clinton aan het roer in 1998 daalde de S&P 500 19% toen hij in de problemen kwam nadat hij gelogen had over zijn sigaar affaire met Monica Lewinsky. Uiteindelijk herstelde de koers zich en reikte deze koers een nieuwe recordhoogte.

arrow-14 Handel mee op de beurs bij Etoro of Zulutrade en open een gratis account

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register