shopify site analytics

Share This Post

Forex

Going all-in?

Weer een update van mijn 1$ miljoen challenge. De laatste weken niet zo veel gedaan met Forex aangezien ik veel weg was en hier en daar een trade heb opgestart maar deze kleinere trades verliepen niet erg succesvol en ben daar zo’n 1500e op achter deze periode. Mijn goud long call loopt nog steeds en staat nu op 1116$ en met een grote sprong naar boven (1150$) wordt die eruit gegooit en kan ik een prachtige winst bijschrijven. Momenteel staat de score op een plus van 23.365,45 en dat is inclusief de lopende goudtransactie.
De Euro blijft klappen krijgen en houdt hem erg goed in de gaten wanneer de trend gaat breken aangezien ik persoonlijk nog meer geloof heb in de euro dan de dollar. Ook de Aex index houdt ik met argus ogen in de gaten en zit er binnenkort aan te denken om een groot gedeelte van de pot hierin te smijten (short) aangezien ik niet kan en wil geloven dat het alleen maar rozengeur en maneschijn is met onze economie. Als ik groot short ga meld ik mij hier meteen. Aankomende periode blijft druk voor mij aangezien ik diverse internationale pokertoernooien ga spelen voor langere periode’s. Ben wel veel online maar als ik wil handelen wil ik er natuurlijk met mijn neus bovenop zitten.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register