shopify site analytics

Share This Post

Forex

Gaat de goede kant op.

Om maar meteen met het goede nieuws te beginnen: Ik sta met de challenge in de plus voor: 70.525,32 Ruim 40.000e mocht ik bijschrijven terwijl mijn stopwinst (short aex op 320, zie vorige blog) zijn intrede deed terwijl ik op vakantie was (cruisen op het grootste cruise schip ter wereld (The Oasis of the Seas) in de buurt van de Bahamas. Life is good. Ik was bijna 10 dagen afgesloten van internet en telefoon en heb sporadisch naar CNN gekeken en bijna niks meegekregen van alle financiele ellende die in deze periode heeft plaats gevonden. Nog maar een week of 2 geleden vloog mijn positie bijna door de stoploss heen en had alles compleet anders geweest.
Gisteren de post gelezen van Marple over de crash van 1929 en de daarop volgende jaren en het lijkt erop dat we eenzelfde senario gaan krijgen (althans dat denk ik). Mocht de beurs verder rebouncen naar boven dan zal ik snel weer een grote short positie gaan innemen. Mijn ogen zijn ook gericht op de Dollar/Euro maar ik houd mijn kruit hier nog droog. Op dit moment dus geen enkele positie en als ik positie(s) inneem zal ik mij hier weer melden.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register