shopify site analytics

Share This Post

Forex

FXGM Promotion (1)


Van de week heb ik gebruik gemaakt van de promotie om 15.000$ te storten op FXGM waarbij ik meteen een bonus kreeg van 750$ en een gratis Ipad van FXGM, die ik vandaag ontvangen heb via DHL. Ik kan nu via mijn iphone en de ipad handelen op het nieuwe platform van FXGM. Ik zal regelmatig updates geven over mijn avonturen met handelen die buitenhuis ga doen.

Mocht je ook gebruik willen maken van deze aktie dan zal Forexfox nog een reischeque te waarde van 500$ geven als je de bonus vrijgespeeld hebt. Via [email] armijn@forexfox.nl [/email] kan je informatie opvragen van deze aktie.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register