shopify site analytics

Share This Post

Blog

Forex trading: Een technische kijk op de grote valuta paren

Dit bericht is geschreven naar aanleiding van de koers van dinsdag 9 augustus 2016.

blauwe lijn grafiek

Het valutapaar EUR/USD heeft de laatste 4 uur onder 100 hour MA (blauwe lijn in de grafiek hierboven) gestaan. De prijs is momenteel dat niveau aan het testen. Er was een duw boven de MA in de ochtendsessie omdat traders reageerden op een uitbraak van deze nauwe trading omvang. Vervolgens waren ze optimistisch genoeg om te denken dat de uitbreiding nog hoger zou reiken. Helaas werkte dit tijdelijk. Nu de prijs weer terug is, onder 100 hour MA, moeten kopers meer opwaartse momenten zien om te geloven dat dat de weg is om ervoor te gaan.

GBP/USD

GBP/USD

Onderaan op de dag. 100 en 200 bar MA op de 5 minuten grafiek (blauwe en groene lijn) dreigen met een gebroken trendlijn als een intraday (korte termijn) steunniveau. Blijf erboven want er is kans op verdere corrigerende maatregelen. Indien je eronder blijft zal de prijs niet verder stijgen.

USD/JPY

USD/JPY

Het valutapaar USD/JPY is lager geëindigd na een falende stijging boven de 200 hour MA en de gebroken trendlijn van gisteren en gedurende de eerste halve handelsdag. De 100 hour MA en 50% van de verhoogde beweging van afgelopen vrijdag dient ondersteuning te bieden bij 101,757.

USD/CAD

USD/CAD

Het valutapaar USD/CAD heeft vandaag met succes de 100/200 hour MA getest tot twee keer toe. Je kan net zo goed de 100 bar MA toevoegen op de 4-hour grafiek als ondersteuning. Alles komt binnen tussen 1,3106 en 1,3109. Verplaats je daaronder en er zal een dalende neiging vertonen. Handelaren leunen tegen deze omgeving.

AUD/USD

AUD/USD

De prijs is lager dan 100 bar MA op the 5 minuten grafiek maar bocen de 38,2% van de opwaartse beweging vandaag. De stijging verdwijnt een beetje maar kopers proberen het aandeel te claimen tegen het retracement-niveau.

NZD/USD

NZD/USD

Een dag en een paar uur later na de RBNZ (Reserve Bank of New Zealand) beslissing (verlaging met 25 basispunten verwacht). Het valutapaar NZD/USD is zojuist teruggegaan onder de 200 en 100 uur MA (groene en blauwe lijnen). Dat is het neutrale gebied van het paar. Wij mogen verhandelen boven en onder dat niveau in de komende 24 uur. De manier waarop de AUD/USD heeft gehandeld sinds de verlaging, wie maakt zich nou druk om lagere waardes, maakt ze nog steeds een hogere waarde in vergelijking met andere landen. Dus kijk naar beleggers om de onderkant te limiteren door te kopen tegen steunmaatregelen.

Bron: Nasdaq

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register