shopify site analytics

Zulutrade

Zulutrade

6

Gebruiksgemak

5.5/10

Betrouwbaarheid

7.0/10

Snelheid uitbetalen

7.0/10

Bonussen

4.0/10

Support

6.5/10

Voordelen

  • Nederlandstalig
  • iDeal mogelijkheid
  • Mogelijkheid om hefboom te verhogen naar 300:1 of meer

Nadelen

  • Geen chatfunctie in support
  • Geen overzichtelijk platform
  • Omslachtig bij registratie
  • Hoge minimale storting

zulutradeZulutrade is iets speciaals: je kunt hier op verschillende brokers signaalaanbieders volgen. Eindelijk zelf niet meer analyseren en trades inschatten, dat doen bewezen traders voor je. Of je nou met veel of weinig risico wilt handelen, voor elke tradingsstrategie is er wel een passende signaalaanbieder te vinden. Natuurlijk kun je ook in de historie van elke aanbieder kijken zodat je kunt inschatten of je een potentiële topper te pakken hebt, die volledig bij jouw handelsfilosofie past. Vervolgens bepaal je zelf voor hoeveel je een handelaar wil volgen. Je kan daarnaast scripts invoeren zodat je belegging geheel automatisch gaan door middel van vooraf ingevoerde data. Kortom Zulutrade is er zowel voor de sociale als technische trader.

Bezoek direct deze broker

Een account openen

Het openen van een demo account bij Zulutrade is kinderlijk eenvoudig. Het is volgens ons een van de weinige brokers waar je zo snel al kunt beginnen met traden. Wanneer je besluit om met echt geld te gaan beleggen duurt de registratie uiteraard iets langer. Je wordt verwezen naar een van de brokers die gekoppeld zijn aan Zulutrade. Je komt op een heel omslachtige wijze naar een andere pagina met een andere naam waarin wordt vermeld dat de gegevens die bij Zulutrade al bekend zijn automatisch zijn ingevuld. In ons geval is dit AAAFX waar het platform van Zulutrade onder valt als Auto-Trading platform. Traden bij ZuluTrade is dus het openen van een AAAFx account waar de minimum storting 250 euro bedraaggt. AAAFX biedt verder ZTP als trading platform, MetaTrader 4 (standaard) en de Binary Options Web Trader.

zulutrade-register01

zulutrade-register2Na het beantwoorden van enkele vragen kan je al aanspraak maken op een bonusbedrag van 25 euro. Je kan daarnaast via AAAFX aangeven of je alleen via het platform van ZuluTrade gaat traden of ook met de MetaTrader 4.

Registratieprocedure

Zoals verteld loopt de registratieprocedure via een andere broker dan Zulutrade. De kans is groot dat je terecht komt bij AAAFx waar je de overige stappen moet zetten om je registratie compleet te krijgen. Er wordt gevraagd ID gegevens in te vullen om vervolgens documenten te uploaden zoals ID, bewijs van inkomen en bewijs van residentie. Mocht je met CreditCard willen storten moet je ook de voorkant van je CreditCard uploaden. AAAFx geeft aan zodra deze zijn geverifieerd deze bestanden permanent worden verwijderd.
documents-zulutrade

Stortingsmogelijkheden

De stortingsmogelijkheden zijn praktisch eindeloos. De belangrijkste is de mogelijkheid om met iDeal te storten. Verder heb je de mogelijkheid om met bankoverschrijving en betaling via Skrill of Neteller te voldoen. De CreditCard mogelijkheid zien we in eerste instantie niet. Wellicht dat dit komt omdat deze mogelijkheid nog niet open staat sinds we geen voorkant van een CreditCard als bestand hebben laten uploaden. De minimale storting bedraagt overigens 250 euro bij deze broker.
deposit-zulutrade

Promoties

Naast de geen stortingsbonus van 25 euro bij telefoonregistratie ontvang je zoals bij elke andere broker een stortingsbonus. Helaas ontvang je pas een bonus bij een storting vanaf 500 dollar. De bonus bedraagt dan 100 dollar. Bij een storting van 1000 dollar ontvang je een bonus van 200 dollar. Om het bedrag naar je rekening te kunnen uitkeren moet je natuurlijk een aantal lots traden. Dit wordt in het plaatje hieronder weergegeven.
25-euro-bonus-bij-real-account-zulutradebonus-bij-storting

Platformkwaliteit

De kwaliteit van het platform is voor de wat geavanceerde belegger beter dan voor de beginner. Het is een beetje uitzoeken hoe je positie plaatst en hoe groot deze positie moet worden. In plaats van een indicatie hoeveel bedrag jij neertelt voor het openen van een positie doe je bij Zulutrade dit aan de hand van Lots of microlots. Dit is jammer omdat je pas achteraf ziet hoeveel 1.0 Lot staat voor echt geld. Daarnaast is de indicatie er niet om een stoploss in te stellen. Verder is de verwijzing naar een effectenmakelaar (AAAFx) voor de registratie bijzonder omslachtig naar ons idee. Je raakt ervan in de war en het is gissen waar je storting uiteindelijk terecht komt. Is dit Zulutrade of AAAFx?

zulutrade-tradingplatform

zulutrade-open-posities

Support

De support van Zulutrade is er wel degelijk, het is alleen even zoeken waar je de benodigde gegevens vindt. Zulutrade is telefonisch en per mail bereikbaar. De mogelijkheid om via een chatfunctie contact op te nemen zit er helaas niet in. Gelukkig is de Support afdeling 24/7 bereikbaar voor alle vragen wat het allemaal een stuk makkelijker maakt.
zulutrade-support

Als je nog vragen hebt m.b.t. Zulutrade dan kun je die in de Zulu categorie op ons forum stellen.

Open nu een account

Denk eraan dat CFD’s producten met hefboomeffect zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw gehele eerste storting. Handelen in CFD’s kan voor u ongeschikt zijn, dus overtuig u ervan dat u alle eraan verbonden risico’s begrijpt.

Lost Password

Register