shopify site analytics

Xtrade

8.2

Gebruiksgemak

9.0/10

Betrouwbaarheid

9.0/10

Snelheid uitbetalen

7.0/10

Bonussen

9.0/10

Support

7.0/10

Voordelen

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel Bonusopties
  • Onderwijspakket
  • Nederlandstalig

Nadelen

  • Saldo wordt uitgedrukt in dollar ipv euro

xtrade-broker-logoXtrade Review

(Aan CFD traden zijn risico’s verbonden)

 

Begin met handelen bij Xtrade

Xtrade Video Review

Een account openen

Het openen van een account bij Xtrade is heel eenvoudig. Op de Homepagina zie je al snel dat Xtrade een zeer goed ontwikkelde CFD broker is waar je met gerust je geld kunt storten. Je maakt in het begin een keuze tussen een Echt Account en een Demoaccount. Wanneer je klikt op een van de accountopties krijg je een nieuw scherm waar je de volledige naam en mailadres invoert, inclusief je mobiele telefoonnummer. Hierna krijg je per mail een bevestiging die er zo uitziet als het plaatje.

welkommail-xtrade

Nadat je met een nieuwe wachtwoord bent ingelogd zie je het handelsplatform. Je scherm is ingedeeld in vier schermen. Het scherm linksboven geeft alle producten aan waarmee je een trade kunt plaatsen. Er is een handige zoekfunctie om een product zoals Olie of EUR/USD snel te vinden. Het scherm linksonder is je overzicht over je account zoals saldo, margin, winst, beloning en Xpoints. Rechtsboven zie je een overzicht van producten binnen een productgroep zoals valuta. In dit scherm kan je een positie openen (verkopen of kopen). Rechtsonder zie je een grafiek van het geselecteerde product over een bepaalde periode. Dit kan je zelf instellen.

Registratieprocedure

Nadat je een eerste storting hebt gemaakt selecteer je accountverificatie om enkele stappen te doorlopen. Er verschijnt een nieuwe scherm waar je enkele gegevens invoert zoals Paspoortnummer, geboortedatum, adres en telefoon. Daarna moet je vragen over je financiële ervaring invullen zoals kennis over CFD trading. Dit heeft verder geen invloed of je een account kan openen of niet.

registratie-xtraderegistratie-xtrade-fingegevens

 

 

 

 

 

 

 

Als laatst moet je twee documenten uploaden; je paspoort of ID-bewijs en een brief van bijvoorbeeld je bank of verzekeraar met jouw naam en adresgegevens. Beide documenten kan je natuurlijk fotograferen met je mobiel en vervolgens uploaden naar Xtrade. Zodra beide documenten zijn goedgekeurd kan je beginnen met traden!

Stortingsmogelijkheden

Je hebt verschillende betalingsmogelijkheden om je eerste storting te doen. Je hebt de keuze uit Kreditkaart; waaronder VISA en MasterCard, PayPal, Bank Transfer, Sofort, iDeal en nog paar andere die in Nederland niet gebruikt worden. Je kiest simpel het bedrag dat je wilt storten. Het minimale stortingsbedrag is 100 Euro. Xtrade Trading Center gebruikt een 256-bit SSL bankstandaard versleuteling om de gegevens van de gebruiker te beschermen. Na storting ontvang je tevens een e-mailbevestiging van de storting. Wat betreft het opnemen van geld is er geen limiet. Je kunt elk bedrag dat op je account staat opnemen. Ter bescherming van fraude kan Xtrade aanvullende informatie vragen en bewijs van identiteit vragen voordat de opnameverzoek wordt verwerkt. Opnameverzoeken nemen maximaal 5 werkdagen in beslag voor verwerking.

Platformkwaliteit

Xtrade heeft een handelsplatform van de nieuwe generatie. Het is zeer vriendelijk, aanpasbaar, betrouwbaar en heeft een snelle uitvoering. Je kunt met een account op meerdere apparaten traden. Traden gaat eenvoudig met de WebTrader voor alle browsers, waaronder Safari, IE, Chrome en Firefox. Xtrade heeft ook een mobiele app voor iOS, Android en Windows phone.

Verder is de WebTrader zeer mooi en duidelijk vormgegeven. Je hebt in een oogopslag zicht op je posities en je verdiensten. Je weet snel hoeveel winst en verlies je hebt. Het instellen van een Stop Loss en Take Profit levels als het instellen van een orderprijs gaan heel makkelijk en overzichtelijk. Het platform biedt je de mogelijkheid een snelle analyse te maken met behulp van indicatoren binnen de WebTrader. De belangrijkse indicatoren heeft Xtrade al voor je geselecteerd waardoor je makkelijker uit de voeten komt.  xtrade-platformkwaliteit

Support

Zodra je een account hebt bij Xtrade heb je een persoonlijke accountmanager die je helpt met al je vragen. Tevens kun je met vragen terecht via de chat in de Webtrader. Binnen een minuut heb je een antwoord op je vraag. Soms komt de support iets te opdringerig naar voren maar dat is natuurlijk omdat zij willen dat je volledig weet wat je doet. Xtrade biedt je in het begin ook een opleiding die je gratis kunt volgen met “Traders online” om meer wegwijs te worden binnen Xtrade. Alles wordt goed uitgelegd met video’s en overzichtelijke tekst.

Start met handelen bij Xtrade

 

Denk eraan dat CFD’s producten met hefboomeffect zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw gehele eerste storting. Handelen in CFD’s kan voor u ongeschikt zijn, dus overtuig u ervan dat u alle eraan verbonden risico’s begrijpt.

Lost Password

Register