shopify site analytics

Trade.com

trade logo review pagina
Trade Review

 

Bezoek direct Trade.com

Een Account Openen

Het openen van een account bij Trade.com is precies hetzelfde als bij Markets.com. Het openen van een account is binnen de kortste keren geregeld. Om het platform van Trade.com te betreden geef je je mailadres en wachtwoord. Eenmaal aangekomen op het platform wordt er verwezen om de registratie te voltooien. De vragenlijst is hetzelfde als die bij Markets.com. Nadat je de vragen over ervaring en achtergrond hebt ingevuld verschijnt er een venster om je telefoonnummer te verifiëren voor de eerste beloning.registratie-trade

trade-registratie-xp

Stortingsmogelijkheden

Ook bij Trade.com heb je een ruime keuze aan betalingsmogelijkheden. CreditCard als VISA en MasterCard maar ook iDeal, Paysafe, SOFORT, Skrill, Neteller en bankoverschrijving is mogelijk. Het minimale stortingsbedrag is bij Trade.com ook 100 euro. trade-deposit-venster

Platformkwaliteit

Als je bij Trade.com gaat beleggen is voor een Markets.com belegger het eerste wat opvalt het platform. Zelfde uitstraling, zwart achtergrond met duidelijke kaarsgrafieken per instrument. Voor een belegger zonder ervaring met Markets kunnen we je garanderen dat het platform van Trade je heel goed zult bevallen. Het enige verschil met Markets is dat Trade bij het registreren jou persoonlijke assistentie verleent. Je krijgt educatie en als je wilt een op een training met een expert. Bij het openen van een account van Trade.com wordt je ook meteen gebeld door een vriendelijke account manager die jou vraagt of je ergens hulp bij nodig hebt.
Je kunt ook traden met een iOS of Android app en het platform heeft dan ook dezelfde uitstraling als die van de WebTrader. Bij het plaatsen van een trade kun je heel goed zien wat de actuele koersprijs is, hoe je long of short kunt gaan en het plaatsen van een Stop Loss en Take Profit levels. Een geavanceerde optie is ook beschikbaar als je automatisch een trade wilt openen bij een bepaalde koersniveau.

trade-com-platform

Support

Voor vragen kun je simpel naar de Live Chat om direct antwoord te krijgen op vragen. Bij het openen van een account wordt je gebeld door een persoonlijke account manager die meteen bijstaat voor alle vragen. De Support is uitstekend geregeld.

 

Gratis demo account

Denk eraan dat CFD’s producten met hefboomeffect zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw gehele eerste storting. Handelen in CFD’s kan voor u ongeschikt zijn, dus overtuig u ervan dat u alle eraan verbonden risico’s begrijpt.

Lost Password

Register