shopify site analytics

Markets

markets

Markets

9.4

Gebruiksgemak

9.0/10

Betrouwbaarheid

10.0/10

Snelheid uitbetalen

9.0/10

Bonussen

10.0/10

Support

8.8/10

Voordelen

  • Nederlandstalig platform
  • Mobiel traden mogelijk
  • Overzichtelijk platform

Nadelen

  • Support is beperkt tot formulieren
  • Geen chatfunctie

markets-reviewlogoMarkets Review

(Aan traden zijn risico’s verbonden)

 

 

Start met traden bij Markets

Markets Video Review

Een account openen

Het openen van een account bij Markets.com is zoals bij de meeste brokers eenvoudig. Het is wel een beetje omslachtig dat zowel het knopje Aanmelden als het knopje Registreren je naar hetzelfde scherm stuurt voor mensen die al een account hebben. Op dit scherm moet je nog even op Maak een account aan klikken zodat je op het scherm komt voor het openen van een account. Nadat je de gegevens hebt ingevuld ontpopt het trading platform van Markets en je wordt verwelkomt met een boodschap dat je €10.000 aan virtueel geld in je demo account hebt. Hier klik je op verder. Op het volgende scherm moet je persoonsgegevens invullen als telefoonnummer, geboortedatum en adres. Ook vul je gegevens in als arbeidsstatus, branche, bruto inkomen en onderwijsniveau en wat financiële informatie als doel en reden van accountregistratie en herkomst van de financiering.

laatste-scherm-markets-accregistratie

 

Registratieprocedure

Zoals bij elke broker is het belangrijk dat je de benodigde documenten opstuurt voordat je daadwerkelijk kunt traden en winsten kunt laten uitkeren naar je eigen rekening. Markets vraagt om een bewijs van identiteit en bewijs van woonadres dat niet ouder is dan zes maanden. Omdat de werkelijke registratieprocedure al is doorlopen is het uploaden van documenten de enige stap dat nog gezet moet worden.

Stortingsmogelijkheden

Bij Markets heb je een ruime keuze aan mogelijkheden om het bedrag naar Markets over te maken. CreditCard, iDeal zijn de meest bekende voor gebruik. Een bankoverschrijving is ook mogelijk, alleen duurt het iets langer voordat het geld daadwerkelijk op je account staat. Het minimale stortingsbedrag is 100 euro. stortingscherm-markets

Platformkwaliteit

Markets heeft een duidelijk en overzichtelijk handelsplatform. Een zwart achtergrond is kenmerkend voor Markets waar bij andere brokers dit meestal wit is. Markets bied je tevens de mogelijkheid te traden op je mobiel of tablet. Een Android en iOS app is beschikbaar. Mobiel traden is ook zeer eenvoudig en snel met duidelijke knoppen en overzicht van de actuele koersen inclusief een kaarsgrafiek waar je de voortgang kunt zien. In het platform kan je snel zien welke posities zijn gesloten, eventuele orders, open posities, favoriete en populaire instrumenten. Bij het plaatsen van een trade zie heel duidelijk wat de vereiste marge is voor de trade en de onderliggende waarde van de trade die je wilt plaatsen. Tevens kan je ook een Stop Loss en Take Profit levens instellen met een indicatie wat je potentieel verlies en winst zal worden. Er is verder ook een geavanceerde optie, hier kan je een Entry Limit en Entry Stop instellen. Dit zijn de bekende orders die automatisch worden geopend wanneer de gekozen instrument een bepaalde koers heeft bereikt. Je kan besluiten om een trade te openen met Long (kopen) als de koers daalt naar jouw gekozen koersniveau en vice versa.

markets-tradingplatform

plaatsen-van-order-markets

Support

De support van Markets is op zich voldoende. Er zijn geen opdringerige account managers die je bellen zoals bij Xtrade zodra je een account hebt geopend. Mocht je vragen of problemen hebben kun je door middel van een contactformulier het onderwerp en de beschrijving van je vraag versturen. Bellen is ook mogelijk voor alleen vragen of aangelegenheden. Voor klachten wordt je verwezen naar de afdeling klachtenafhandeling waar je een klachtenformulier moet invullen. Het is jammer dat er geen chatfunctie binnen Markets beschikbaar is waar je snel antwoord kunt krijgen op al je vragen. Meestal heb je snelle vraag en zoek je snel naar het antwoord zonder er zelf naar op zoek te gaan. Je bent meer dan gemiddeld tijd kwijt bij Markets om antwoord te krijgen bij vragen. De telefoon is altijd beter dan een formulier, maar ook hier moet je enkele minuten wachten voordat je wordt geholpen. Er is overigens genoeg informatie op de website met een FAQ gedeelte waar de meeste vragen al zijn beantwoord. De kans is klein dat jouw vraag daar niet tussen staat.

 

Bezoek direct Markets

Denk eraan dat CFD’s producten met hefboomeffect zijn en kunnen leiden tot het verlies van uw gehele eerste storting. Handelen in CFD’s kan voor u ongeschikt zijn, dus overtuig u ervan dat u alle eraan verbonden risico’s begrijpt.

Lost Password

Register

Advertisment ad adsense adlogger