shopify site analytics

Share This Post

Forex

ff voorstellen ;-) beetje laat maar het zij zo.

Hallo, ik ben Rob en ben hier op forexfox terechtgekomen via youtube (als ik mij goed herinner).Ik heb zelf altijd belegd via beleggingsfondsen onder het mom van die mandjes worden beheerd door professionals dus die kunnen het beter dan ik. Maar nu heb ik mij altijd geintereseerd voor het fenomeen daytrading maar ik wist eigenlijk niet van het hoe of het wat. Tot ik tot de ontdekking kwam dat op youtube een zee aan filmpjes over het onderwerp bestond. Dus hier ben ik dan als nieuw lid en met een demo account die ik nu al bijna voor de tweede keer gedeleted heb. hahaha.
Maar ik vind dit een leuk en gezellig forum en hoop dat ik wat kan opsteken en dat we met zijn allen een gezellige tijd hebben en als er tussentijds goeie trades gedaan worden is het helemaal ok.
greetz Rob 🙂

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register