shopify site analytics

Share This Post

Forex

ff terug kijken

Deze post maak ik om even stil te staan bij mijn account en dan specifiek mijn trades .
Het is namelijk zo dat ik gemerkt heb dat het de afgelopen maand heel wat beter gaat.

Als Ik men trades in die tijdsspanne eens bekijk valt het me op dat ik minder verliezende trades ben gaan maken en degene die ik dan maakte waren klein. Mijn winnaars waren ook klein maar talrijker en af en toe zat er een grotere tussen wat in vergelijking met mijn eerste twee maanden en/of met men vorige accounts toch een groot contrast is.

Ik weet dat december een rustig maand was en we nog maar net het nieuwe jaar zijn begonnen maar laat ik even verder gaan.

Juist doordat december zo een rustig maand was, zaten we in een range en wetende dat ik daar vroeger veel problemen mee had -nu eigenlijk ook nog maar veel minder dan vroeger- is het toch een positieve evolutie.

De enigste reden waarom ik nu nog in de min zit is door die ene keer dat ik echt naar andere heb geluisterd. Normaal werd ik er “alleen” door beinvloed(lees, short of long biased) maar die keer volgde ik ook een positie. Deze domme zet zorgde ervoor dat ik maar liefst 100 euro in de min terecht kwam en opnieuw mocht beginnen.

In conclusie kan ik zeggen dat Ik nog moet werken aan de verliezers. ze moeten kleiner maar dat er in het algemeen een positieve evolutie te bespeuren valt.

[SIZE=”3″] MAAR

Zoals Curtis M. Faith in zijn boek way of the turtle zei:

Trade in the present : Do not dwell on the past or try to predict the future. The former is counterproductive, and the later is impossible.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register