shopify site analytics

Share This Post

Forex

ff pauze pakken

Beste vossen,
ik zit nu in de examens en hierdoor heb ik niet echt veel tijd om te traden en als ik dan trade gaat het niet goed( weeral zwaar verlies geleden en nog verder gezakt). Daarom heb ik belist om 4 weekjes niet meer te traden en me te concentreren op examens en wat tot rust te komen.

ik heb weliswaar nog 2 trades open staan op/in zilver. Ze hebben geen TP en een ruime SL. Met andere woorden als ik “terug kom” heb ik of winst en in het beste geval alles terug en meer of verlies en in het slechtste geval zo goed alles kwijt.

In het eerste geval ben ik klaar voor een nieuw semester vol traden. In het laatste geval blijf ik nog ff weg van het traden tot ik wat geld heb bij een gekregen(wss van het maken van sites) om dat te investeren in zulu en een nieuw account bij instaforex naar alle waarschijnlijkheid, al kan het ook zijn dat ik me eens ga verdiepen in aandelen.

Nu nog een laatste woordje over dat zilver, dit heb ik gedaan omdat de vooruitzichten voor zilver erg gunstig zijn, op fundamenteel vlak als technisch vlak(sommige voorzien een stijging richting 500 tegen het einde van dit jaar Oo) . Uiteraard kan het altijd omslaan maar dat kan je dus niet op voorhand weten.

Zo, dat was al wat ik te zeggen had. Tot binnen een 3 a 4 tal weken -of langer-.

greetz,

Vincent

Edit:
Belangrijk!

Aan het pauze pakken veranderd niks. ik zal vanaf morgen 3 a 4 weken wegblijven uit het forex gebeuren maar ff een update geven. Zoals ik reeds in een comment heb gezegd, gaat zilver naar beneden omdat ik een aantal long posities had geopend (:rolleyes:).

Nouja, het is nu maar zo. Nu ga ik terug een pauze nemen om te reflecteren op de afgelopen 3 maand en paar weken maar wees gerust, Ik zal wss wel terugkeren.

De volgende keer zal het hoogstwaarschijnlijk bij AAAFX zijn omwille van zulu en/of instaforex. Dit maal met een inleg van om en bij de 255 a 300€. weer niet veel maar met dit bedrag zal ik dan de kaap van 2000€ bereiken, dit bedrag is namelijk het aantal euro’s dat ik al in het hele forex gebeuren heb gestoken sinds september 2009. Dit lijkt voor sommigen niet veel maar voor een student is dit toch wel een mooie high end PC 😀

ten slote, Ik weet wat ik zei in het begin van dit account en dat is niet veranderd, alleen zal het slaan op men volgende investering.

Mijn ambities blijven hoog en mensen die hun steun willen geven mogen dit altijd doen via sponsoring:
IBAN: BE49 9791 6556 6271
BIC: ARSPBE22XXX

Het geïnvesteerde geld zal worden belegd in samenspraak met de investeerders.
Zie het als een investering in de toekomst. Of als jullie iets beter weten, laat het gerust weten via een comment hier beneden.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register