shopify site analytics

Share This Post

Nieuws

Europese beurzen herstellen zich

Na flinke verliezen een dag eerder, door de zorgen over Noord-Korea, stond vanmiddag de Amsterdamse AEX-Index in de plus. Ook de andere Europese beurzen herstelden zich een beetje. De schrik van gisteren zit er bij de beleggers minder in en dat zorgt voor optimisme op de beurzen.  

Word ook een belegger en ontvang $25 gratis bij Trade.com

De AEX-index noteerde vandaag 513,92 punten, wat neer komt op 0,76 procent in de plus. De AMX-index steeg maar liefst met 1,02 procent tot 775,17 punten. De grootste stijgers in de AEX waren supermarktbedrijf Ahold Delhaize met 3,8 procent en staalproducent ArcelorMittal met 2,3 procent.

(Bron: Google)

Ook de Europese beurzen FTSE-index (Londen), DAX-index (Frankfurt) en CAC40-index (Parijs) stegen met ruim 0,6%. 

RTL Group steeg op de DAX-index met bijna 3%. De cijfers over het eerste halfjaar zijn beter dan dat de analisten hadden voorspeld. De winst van RTL Nederland blijft wel onder druk vanwege de krimpende advertentiemarkt. 

Euro

Na de sterke stijging van gisteren viel de euro helaas weer terug en is 1 euro nog maar 1,1933 dollar waard. De waarde van 1 euro bedroeg dinsdagmiddag nog 1,2034 dollar. 

Open nu een account bij Trade.com om mee te speculeren. Ontvang eenmalig $25 gratis (geen storting vereist) om het uit te proberen. 

(Bron: nu.nl)

Open een gratis account bij Trade.com

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register