shopify site analytics

Share This Post

Forex

Eén vd mooiste forex-dagen van het jaar

Er heerst al weken veel onrust in de financiele markt. Europa met zijn problemen zoals Griekenland en misschien zelfs wel meer Euro-landen zoals Spanje, Portugal en Ierland. Onder tussen loopt een onderzoek naar ’s werelds meest machtige bank Goldman Sachs die cruciale informatie zou hebben achtergehouden aan het begin van de crisis die onder andere leidde tot de omval van Lehman Brothers.
Terug naar de Forex-markt. Rond 6 uur ’s avonds 4 mei open ik MetaTrader. Ik heb lang niet meer echt intensief getrade mede door gebrek aan vertrouwen in mijn systeem en vakantie. Ik zie tot mijn verbasing dat citigroup van 5$ naar 4,30$ is gezakt ik zie dit als een mooi instap moment een besluit long te gaan voor 0,50 lots. Helaas zakt de koers verder naar 4,09 en besluit ik mijn positie sluiten om erger verlies te voorkomen.

Een slechts begin maar een minuut nadat ik mijn posities in C opende opende ik ook een short positie in de EUR/USD voor 0,25 lots de volgende dag rond 2 uur staat hij bijna 100 pips in de plus en maak ik mijn verlies op citigroup weer goed. Ik sta nu 8$ in de plus. Vanaf dit moment had ik de vibe te pakken en kwamen er circa 8 short trades op rij met een totale pip winst van 493pips. Er zat slechts 1 verlies gevende trade bij omdat ik mijn S/L er te dicht op legde (-49pips). De lot grote verschillde van 0,15 tot 1,00, gem. ongeveer 0,4.

Van mijn 300$ die ik voor de Instaforex kreeg heb ik er nu 424,27 gemaakt. Een winst van meer dan 40%.

Tijd om de eerste 100$ forex winst ooit te gaan cashen en lekker een avondje ervan genieten.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register