shopify site analytics

Share This Post

Forex

Deauville here i come.

De titel van deze korte update heeft natuurlijk niks met Forex te maken. Wel met het feit dat ik morgen afreis samen met Sijbrand om in Deauville (Frankrijk) een European Poker Tour te gaan spelen (hoofdtoernooi). Ik zal dus vanaf morgen de hele week niet handelen op Forex of ik moet snel uit het toernooi liggen en dat ik dan op mijn mooie hotelkamer te AEX ga verslaan šŸ˜‰
Aangezien het vandaag een rustige handelsdag is geweest heb ik niet zo veel gedaan met Forex. Ben zondagnacht 4 kleine posities (short) aangegaan om in de ochtend te zien dat ze allemaal door de stopwinst waren heen gegaan (200e winst totaal). Ik was nog zo moe dat ik om 8 am nog even een uurtje wilde slapen en ik ben toen met 40 contractjes short gegaan op de AEX index omdat schijnbaar vandaag iedereen depressief is. Stopwinst en loss op 200e gezet en werd wakker ge-sms-t door plus500 dat er een opdracht was uitgevoerd en ik gelukkig nog eens 200e kon bij schrijven. Totale stand is nu net over de 10ke heen gegaan en neem nu even rust.

10.008,14 totale stand. Op het forum is er ook nog een leuke discussie te vinden over hoeveel ik per dag moet winnen om de challenge te halen.

https://www.forexfox.nl/forum/forex-trading-strategie/3053-armijn-wordt-miljonair-met-forex-in-2010-a.html

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register