shopify site analytics

Share This Post

Beurs / Nieuws

Een dag van nieuwe extremen op de beurs

De Britse Pond is sinds maandagmiddag verder onderuit gezakt naar 1.2686 tegenover de Amerikaanse Dollar. Tegen de Euro ging de Pond onderuit naar 0.8843, een niveau dat sinds augustus 2011 niet is gezien.

De Pond is 2% onderuit gegaan deze week tegen alle andere grote valuta met een groeiende bezorgdheid dat de consequenties van de Brexit de Britse economie hard zullen raken.

Ondertussen zijn Amerikaanse beurzen vanmiddag lager geopend vlak voor de presentatie van het banenrapport aanstaande vrijdag. Dit rapport zal de Amerikaanse beurs en vooral de EUR/USD laten bewegen. Mocht het banenrapport positief uitpakken dan zou het sentiment weer kunnen overslaan naar een verhoogde kans voor een renteverhoging door de FED met als gevolg dalende Amerikaanse Indices en stijgende Europese beurzen.

Olie stijgt naar hoogste punt in vier maanden

De olieprijs staat op zijn hoogste punt sinds juni voorafgaand de oliedata vanavond over het olievoorraad van het afgelopen week. De verwachting is een stijging van de olievoorraad met 2.56 miljoen vaten.

Nadat de markten dinsdagavond sloten maakte American Petroleum Institute bekend dat de Amerikaanse olievoorraden verrassend genoeg zijn afgenomen met 7.6 miljoen vaten op 30 september.

Ruwe olie steeg met 80 cent, of 1.6% naar 49.50 dollar per vat, terwijl Brent olie steeg met 1.65% naar 51.72 dollar per vat.

Onze tips:

EUR/USD: Verkopen ↓ (handel voordat het banenrapport wordt gepresenteerd). Markets.com

GBP/USD: verkopen ↓ De pond staat historisch laag maar de dollar zal na het banenrapport hoogstwaarschijnlijk in waarde toenemen
Crude Olie: Kopen ↑ (De bovengrens ligt op 50.50 dollar per vat. De stijgende trend zet zich voort). Markets.com
AEX: Kopen ↑ (Als de dollar stijgt is de verwachting dat de AEX verder zal meestijgen). X trade

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register