shopify site analytics

Share This Post

Forex

Dag 2

Na een wat mindere dag gister is het vandaag wel gelukt om mijn tp van 25 pips te halen in het paar EUR/USD. [img] //www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/03/08/1299578705-70.jpg [/img]
Zo zag mijn mt4 eruit vandaag. De rode cirkeltjes zijn ervoor om aan te duiden dat de lijnen getest worden. Ik zocht naar een short optie,
omdat de koers heel de dag al redelijk down ging. Bij het groene cirkeltje ging ik short. Een van de redenen om short te gaan was deze.
[img] //www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/03/08/1299579274-560.jpg [/img]
Ik vond deze zelf wel mooi gevonden. Daarom dacht ik extra slim te zijn dat ik met de trend mee zit. In deze laatste chart heb ik met rode pijltjes aangegeven
wat naar mijn zeggen een goede trade voor de lange termijn is. Ik weet niet of het zichtbaar is maar die pijl loopt tot 1,2900. Ik denk dus ook dat we daarnaar toe gaan. Net nadat ik mijn trade had gezet riep ik mijn broer (-simon-) om te komen kijken. Na 1 minuut had hij mijn trade ontkracht met 1 simpel lijntje. Deze: [img] //www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/03/08/1299579674-950.jpg [/img]
De bovenste lijn die je hier ziet is die lijn die ik in de vorige chart liet zien (een van de redenen om short te gaan). Ongeveer bij het roze puntje ging ik short. Deze lijn had ik helaas nog niet toen ik short ging. Toen ik deze lijn zag werd ik redelijk bang, maar dat is dus toch nog goed gekomen:) Als de lijnen in de laatste chart samenkomen gaat het ongetwijfeld vuurwerk worden dat is ongeveer over 46 uur. Donderdag om 2 uur dus. We gaan het zien!!!
Stelling van de dag: Die langetermijn voorspelling van jobnac slaat nergens op? eens of oneens

P.S. ik heb het vandaag heel uitgebreid gedaan. Daardoor leer ik zelf ook nog heel wat. Kan je hier onder aub ff een commentaar achterlaten wat je er van vind anders heeft het geen zin om te doen;)

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register