shopify site analytics

Share This Post

Forex

Dag 14, 15 en week 3

Over de trades zelf ga ik het niet meer echt hebben. Dat diep op de trades ingaan doe ik weer vanaf maandag. De trade van donderdag was mislukt en de trade van vandaag was om 10:00 vandaag al gelukt:).Mijn totaal over al de drie weken komt nu op 52pips. Dit zijn nou niet echt getallen waarbij je denkt:eek::eek::eek:. Dit is natuurlijk ook niet nodig, maar het ligt zwaar onder mijn verwachtingen. Ik ga dit weekend eens flink brainstormen met mijn broer over hoe ik het verder aan ga pakken. Eigenlijk wil ik meer dan ik nu doe. Ik zit trouwens in een lange termijn trade eur/usd short. Die staat momenteel 75 pips in de winst:). De reden voor die trade kan je op het forum vinden EURO-> beat the mulder tip! Tot maandag allemaal weer, dan ga ik weer actief bloggen:D

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register