shopify site analytics

Share This Post

Forex

Dag 12, 13 & het einde……….

De trade van dag 12. Hij was goed alleen kwam ik op het einde 3 pips tekort:rolleyes: Jammer maarja, verliezende mogen er ook zijn! Mn trade van vandaag was perfect! Dat vond ik zelf teminsten;) Ik had vanaf de high van heel 2011 (gisteren) in m5 chart een lijn getrokken naar latere en lagere toppen. Vanochtend om 8 uur kwam hij weer bij die lijn en ik ging short binnen een kwartier was het hitten van de tp een feit:) En het einde…..:eek: Is hij broke dan? Nee zeker niet. Ik weet ook nog niet of ik ga stoppen maar ik vraag me af of jullie dit leuk/leerzaam/interessant vinden en of dit leerzaam voor mezelf is (leuk wel:)). Ik had dit al meerdere keren gevraagd maar kreeg weinig reacties. Dan is de motivatie ook een beetje weg natuurlijk. Ik hoor dus graag van je of je wilt dat ik doorga met deze blog;)

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register