shopify site analytics

Share This Post

Forex

Dag 11 (&dag 1)

Goede middag, morgen en avond! Hoezo en dag 1? Zoals je misschien al gelezen had, houd ik vanaf vandaag ook hier mijn 2e trade eur/usd bij (demo) en een eerste trade eur/aud (ook demo). Waarom eur/aud? Goede vraag, maar ik vond dit een fijn paar, door de rustige moves die vaak een kant op gaan (met kleine onderbrekingen). Voorderest kan ik het niet goed uitleggen maar vind deze gewoon fijn;) De trade zelf:Ik had een mooi trendkanaal ( hier ) en daarop wou ik traden. Ik dacht ik ga nu alvast long terwijl we nog niet bij de onderste lijn waren. Dom zou je zeggen maar ik moest naar school:) Ik had ook een order kunnen plaatsen (wat ik in het vervolg vaker ga doen), maar dan was het alsnog misgegaan. Dat was dus de eur/aud trade.
Nu de eur/usd trade live (dus nr. 1). Die zie je hier! Het trendkanaal is hier nog duidelijker te zien. Hij is weliswaar twee keer doorbroken maar door de candle in m5 (bij de groene cirkel) vond ik het signaal sterk genoeg en de tp was haalbaar. De trade nam ik om 16:00 aan (onze tijd, tijd in chart – 1uur) en de tp was om 17:15 gered! Weer een mooi trade dus al zeg ik het zelf . Het totaal staat nu dus op +52 pips:) Trade II eur/usd demo. Bij deze trade zegt de afbleeding genoeg;) Voor de duidelijkheid: de grote chart is h4 en de kleine m5! Deze trade loopt nog zoals je kunt zien en zal morgen melden of hij gelukt is!
Overzicht:
EUR/USD:
live: +25 pips
demo: 1 lopende trade
EUR/AUD
demo: -30 pips
totaal:
-5 pips + 1 lopende trade
In de demo neem ik dus alleen de 2e trade eur/usd aan en 1 trade eur/aud. Het totaal is over live + demo. Het overzicht is er voor de man zonder tijd:)
P.s. is dit voor jullie nog een beetje overzichtelijk? Is er überhaupt behoefte aan de demo trades?

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register