shopify site analytics

Share This Post

Forex

Dag 1

Dag 1Ik hoop dat dit een dag word waar ik later als ik een echte pro ben nog aan terug denk. Zo van pfff…. wat was ik toen slecht bezig zeg:eek:. Nadat ik om 8 uur mijn pc had opgestart zag ik na een tijdje mooie kansen om long te gaan. Ik wachte “verstandig” op de bevestiging van wat candels, maar toen de laatste wel erg groen werd konden mijn vingers het niet meer houden om de eerste trade te maken. Eigenlijk sprong ik de boot mis voor een long trade, maar als die short was was hij perfect.
[img] //www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011/03/07/1299495751-920.jpg [/img]
De groen omcirkelde candle was de candle waar mijn vingers (en ik) toch maar long gingen terwijl we eigenlijk stiekem wel wisten dat we moesten wachten totdat de boot terug was voordat we mee konden gaan. Na de close van die candle was het een shooting star geworden dus dat was in mijn nadeel. Ik liep weg van de pc om wat drinken te halen en ff tv te kijken en ik kwam terug en zag dat de stop-loss op 2 pips na gehit was:o. Ik was blij dat het nog niet voorbij was. hij begon daarna weer hard te stijgen en mijn vertrouwen deed dat ook. Totdat we weer door de onderste lijn heen gingen. Toen wist ik al een beetje dat dag een een verliezende was. Na ja helaas op dag 1 30 pips verloren. Ik hoop dit de komende dagen goed te maken door goede trades te doen. Als het over 3 weken goed gaat kan ik in overleg met vivalatip (en mijn broer simon) misschien wat wijzigingen aanpassen, zoals bv een hogere tp of een extra valutapaar. Ik hoop dat het jullie vandaag beter is afgegaan…..

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register