shopify site analytics

Share This Post

Forex

daar gaat ze…

En ik zie ze nooit meer weer…mijn 800$(of 390€ zonder bonus en winsten).
Eindelijk een blog artikel over hoe ik 390€ of 600$ erdoor heb gejaagd in 3 weken, nouja in feite is het meer aangezien ik de eerste twee weken met vallen en op staan toch winst maakte en net niet de 800$ raakte.

Ik zal het niet té uitgebreid maken omdat ik anders pagina’s vol kan schrijven.

week0: Deze begint niet op het MT4 platform maar nog op het oude en eigenlijk begon ik op het einde van de week dus reken ik dit niet als een echt week.

Omdat ik daar niet meer op kan, kan ik niet met 100% zekerheid zeggen hoe dat ging. Ik kan wel zeggen dat ik die eerste trades met verlies gesloten heb.

week1: Na het weekeind en op het einde van die week(dus infeite het einde van de eerste volle week traden) werd mijn geld overgezet naar het MT4 platform en kon ik natuurlijk niet wachten om verder te traden en uiteraard beginnen met verlies.
Dit maakte ik echter goed op vrijdag door een mooie trade te plaatsen die me 234$ opleverde. Ik uiteraard tevreden en nog een trade geplaatst die ik ook weer met winst heb kunnen sluiten maar de laatste trade van de week was echter een misser en een voorbode van wat er mij te wachten stond mss?

week2: Na wat rust in het weekeind, begon ik dinsdag met volle moed aan week2. Maar die moed verdween en algauw en er kwam wanhoop in de plaats want weer vooral verlies, -28, -91,… Maar toch een lichtpunt op het einde van de dag, +60$.

Zo ging het eigenlijk heel de week, tot donderdag, een sterke opwaartse beweging van eur/usd bracht me meteen in het groen voor die week met een winst van 315$ of 63pips. De dag nadien, vrijdag, was er niet echt iets te beleven en dus niks gedaan, aller, 1 pip 😉 .

week3 -en meteen de laatste week-: was iets zoals week2 maar net iets beter over het algemeen bekeken, met uitzondering van vrijdag dan ;).

Nu, hetgeen me naar 0 heeft gebracht was zoals je al kan raden mijn woede of in het algemeen mijn emoties.

Op vrijdag na een niet al te goede week van heel wat ups en downs, in een vlaag van woede -1ste fout- een trade geplaatst met een lot grootte van 50 000 -2e fout- en geen SL gezet -3e fout-, hier dan niet meer naar omgekeken -4e fout- en na een uur ofzo was het kwaad geschied, alles weg.

Nadat ik weg was gegaan en wat afgekoeld was besefte ik wat ik had gedaan maar besefte ik tegelijkertijd ook dat het kwaad al was geschied.

En ja hoor, toen ik dan kwam kijken was alles weg was.

Zo, nu weten jullie in een notendop hoe je zo’n 800$ op kan doen iets meer als drie weken.
en zoals Mishja van FXGM zei, heb ik weer wat leergeld betaald.

Voor ik die 390€ geplaatst had zei ik tegen mezelf dat als ik alles kwijt ben, ik ermee stop en dat ga ik dus bij deze ook doen.
Het was een leuke ervaring en ik heb heel wat meegemaakt en interessante mensen leren kennen maar het is zo te zien toch niet voor mij.

Het ga je goed en tot ooit eens..mss.

Edit: Dat laatste is bedoeld om beetje drama te maken :p

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register