shopify site analytics

Share This Post

Cryptocurrency

Cryptomunt Ripple stijgt fors omhoog

Cryptomunt XRP van Ripple stijgt deze week met 73 procent omhoog en het einde is nog niet in zicht. Ripple bereikte op vrijdag 29 december 2017 €1,45. Begin december was 1 Ripple nog maar €0,20 waard. Deze stijging is nog maar het begin want Analisten voorspellen een groei naar €10 in 2018. Is het een nieuwe Cryptobubbel of kan je nu nog meeprofiteren en goed geld verdienen met Ripple? Lees verder om hierachter te komen.

Wat is Ripple?

Ripple is een bedrijf dat zich bezighoudt met bancaire transacties via blockchaintechnologie. Ripple is in 2012 begonnen met de oprichting van Ripple Labs (nu XRP) dat samenwerkt met banken om geldtransacties te versnellen.

arrow-14Gratis en zonder risico beleggen in Ripple? Start nu met een demoaccount!

Wat is er zo bijzonder aan Ripple?

Snelheid

Ten eerste werkt Ripple met banken samen in tegenstelling tot andere cryptomunten zoals Bitcoin, Ehtereum en Litecoin. Het grote voordeel behalen ze door de snelheid waarmee je overschrijvingen kunt doen, een transactie naar het buitenland gaat in secondes! Bij andere cryptomunten kan het soms wel tot 1 uur duren.

Open Source

Ripple is een open source protocol voor een betalingssysteem en alle XRP tokens zijn al uitgegeven. Consumenten kunnen zelf dus geen nieuwe tokens minen.

Ripple nog niet heel populair

Omdat Ripple met banken samenwerkt hebben cryptofans deze munt links laten liggen. Onder financiële beleggers en partijen is de Ripple ontzettend hot.

Hoe kan ik zelf Ripples kopen?

Ben je nieuwsgierig hoe je zelf Ripple kunt kopen of handelen? Wij bieden je nu twee mogelijkheden aan, 1 lastige methode en 1 makkelijke manier.

Ripple kopen via Litebit (lastig)

Je kunt zelf Ripple op een lastige manier aanschaffen via Litebit, Je zult dan eerst een Ripple Wallet moeten aanmaken via GateHub, wat redelijk eenvoudig is. Nu je een XRP (Ripple) Wallet hebt kun je via Litebit daadwerkelijk Ripple kopen. Helaas heeft Litebit maar een beperkte voorraad, en moet je dus heel vaak de site raadplegen om te kijken of ze weer een nieuwe Ripple voorraad hebben. Daarnaast moet je verplicht minimaal 150 tot 250 euro spenderen om Ripple te kopen. Het is ons gelukt om op 24 december 317 Ripple Tokens te kopen tegen €250. Diezelfde 317 Ripple Tokens zijn nu al 460 euro waard.

Ripple handelen via Markets

Via Markets kun je direct handelen in XRP zonder dat je eerst een Wallet moet aanmaken en zonder hoge limieten. Een klein nadeel is dat je hier de Ripple zelf niet kunt kopen maar dat je bepaalde contracten aangaat, CFD’s genoemd. Groot voordeel is dat je zelf kunt aangeven hoelang je de contracten aangaat en dat je bij een daling de koers ook winst kunt maken. Ook is het mogelijk om eerst met een demoaccount in de weer te gaan om te oefenen.

Lees het volgende artikel over CFD’s: 3 Tips voor Succesvol CFD contracten kopen met Crypto’s

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register