shopify site analytics

Share This Post

Beurs / Bitcoins

(Crypto) Beurzen wereldwijd hard onderuit, AEX verliest jaarwinst

Zojuist is de Amsterdamse aandelenbeurs AEX geopend met klein verlies en de andere Europese beurzen begonnen wel iets hoger na de grote verliesbeurt van gisteren. Donderdag 8 september was een nare dag voor Nederlandse beleggers omdat de AEX-index onder het slot van december 2017 is geëindigd. Na een eerdere koersval van 20 punten zijn de aandelenbeleggers de eerste koerswinst van dit jaar kwijt.

arrow-14 Ga nu aan de slag bij Markets en handel in CFD’s.

Wall Street flink onderuit

Op Wall Street zien gerenommeerde techfondsen, bedrijven zoals Netflix en Twitter, hun aandeel zien slinken met ruim 6 procent. Ook ging er ruim 2% af bij bedrijven zoals Microsoft, Amazon en Facebook. Beleggers zijn erg terughoudend als het gaat om de internationale handelsperikelen en de zorgen over de opkomende markten zoals crypto beleggingen.

Flink verlies Bitcoin en Alt coins

Niet alleen op de beurs maar ook in cryptoland verkeerde alle belangrijke crypto beleggingen diep in het rood. Zo verloren ze gezamenlijk 20% in 24 uur tijd. De reden hiervoor zou gaan om een artikel van Business Insider waarin Goldman Sachs afziet van plannen om een handelsdesk op te starten in de wereld van crypto beleggingen.

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin op $6,474. Verschillende analisten verwachten dat de daling nog even aanhoudt en dat de koers uiteindelijk op $5,000 uitkomt. Ideaal dus voor beleggers die short willen gaan op Bitcoin en andere Alt Coins!

arrow-14 Handel mee in de wereld van Crypto valuta bij Markets of Zulutrade en open een gratis account

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register