shopify site analytics

Bitcoin

Bitcoin

In dit artikel gaan we dieper in op de winstgevende mogelijkheden om CFD’s af te sluiten op Bitcoin, ook wel een cryptocurrencie genoemd.

Handel in Bitcoin zonder de volledige prijs te betalen!

Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin $17,000 waard! De waarde van 17 duizend dollar staat gelijk aan ongeveer €14000! De prijs die je nu dus voor 1 bitcoin moet neerleggen is al bijna onbetaalbaar, en zeker omdat deze cryptocurrencie erg volatiel is, is het maar de vraag of je er nog winst uit kunt halen. Dat is zeker mogelijk! Het is sinds kort namelijk ook mogelijk om een CFD af te sluiten op Cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum. Ideaal dus voor beleggers die niet de bitcoins daadwerkelijk willen bezitten maar er op willen speculeren. Beleg in Bitcoin bij MarketsHandel in Bitcoin met een CFD Broker

Hoe werk het speculeren op Bitcoins bij Markets?
Om daadwerkelijk te kunnen handelen in Bitcoins, zonder dat je zelf teveel risico neemt om het gehele bedrag te betalen, moet je jezelf eerst aanmelden bij een zogeheten CFD Broker. Deze brokers bieden jou de kans om te speculeren of een de prijs van 1 Bitcoin zal zakken of dalen. Markets is een bekende online broker dat al jaren in Nederland actief is.Je gaat dus een contract aan voor het verschil in de koerswaarde. Je bepaalt daarnaast helemaal zelf hoelang je je contract aangaat en het is ook mogelijk om je contract eerder te laten stoppen indien de koers bijvoorbeeld helemaal inklapt. Ga een contract aan per minuut, uur, dag of zelfs weken. Indien je goede voorspellingen maakt kun je een groot bedrag verdienen door de hefboom die gekoppeld is aan je trade. Beginnende beleggers zullen met een hefboom van 1:50 werken en professionele beleggers wel tot 1:200. In de praktijk kun je dus met €100 euro inleg wel €5000 tot €20.000 verdienen om mee te speculeren op de koers van 1 Bitcoin.

arrow-14Gratis en zonder risico beleggen uitproberen? Start nu met een demoaccount!

CFD contracten afsluiten op Bitcoin’s: risicovoller of niet?
Het zelf bezitten van bitcoin’s, of erin handelen in een app als Coinbase waarbij je feitelijk een bitcoin van iemand anders kan kopen is niet zonder risico. De koerswaarde en restwaarde is op dit moment hoog, wat maakt dat steeds meer mensen vechten om de laatste bitcoins en er absurde bedragen voor neer moeten leggen. Investeringstechnisch is dat niet handig. Had je vroeg ingestapt, dan was je spekkoper geweest, maar dat is natuurlijk achteraf praten!
Maar wanhoop zeker niet!

Er is nu namelijk een manier om WEL nog goed geld te verdienen met bitcoin’s, door er CFD contracten op te sluiten bij bijv. Markets! Het voordeel van een CFD contract is dat je zowel in een dalende prijstrend als stijgende prijstrend winst kunt maken. Bij een dalende market ga je ‘ short’, wat zoveel betekent als het juist voorspellen van bitcoin koersverlies. Op die manier verzeker je jezelf van winstkansen op elk moment!

Lost Password

Register