shopify site analytics

CFD in Cryptovaluta

CFD in CryptovalutaIn dit artikel gaan we dieper in over de geweldige mogelijkheden om CFD’s af te sluiten op cryptovaluta, ook wel cryptocurrencies genoemd

Handelen in Cryptovaluta zonder ze daadwerkelijk te bezitten!

Als bezoeker van deze website heb je waarschijnlijk inmiddels precies door wat CFD’s zijn. Zo niet, lees nog eens onze CFD introductie pagina. Je weet waarschijnlijk ook dat je CFD’s kunt sluiten op valuta, grondstoffen en aandelen. Maar tegenwoordig is het ook mogelijk om bij onze top brokers CFD’s af te sluiten op cryptovaluta. De cryptovaluta schieten als paddestoelen uit de grond. Sinds het succes van de bekendste – de Bitcoin – neemt de populariteit van cryptocurrencies in razend tempo toe. Handelen in bitcoin’s, ethereum, litcoins en ga zo maar door is op dit moment heel erg ‘hot’.
Was het eerst heel moeilijk om te handelen in crypto’s, tegenwoordig is het best makkelijk met apps als Coinbase. Het verschil is dat je met dit soort apps, waarmee je eenvoudig geld overmaakt en uitbetaalt van en naar je App wallet, de crypto’s niet echt in je eigen bezit hebt. Feitelijk pacht je ze van iemand (of je speculeert op de onderhevige waarde). Daarmee voorkom je een hoop gedoe, want om een bitcoin of litecoin echt zelf te bezitten moet je een eigen wallet hebben en moet je ze minen. Maar, nu is er nog een makkelijkere manier. Want in plaats van er metafysisch in te handelen, kun je nu ook per minuut speculeren op de waarde van crypto’s. Met brokers als markets.com en plus500 kun je veel en veel sneller handelen en met een hefboom, waardoor je met minder geld meer kunt verdienen aan de crypto’s, en perfect kunt inspelen op een bepaalde daling of stijging die JIJ hebt voorzien! Om dit voordeel nog wat preciezer uit te leggen, gaan we er hieronder nog iets dieper op in.

Pijlsnel handelen in crypto’s met CFD Brokers

In app’s als Coinbase kun je zonder zelf bitcoin’s, ethereum of litecoin’s te bezitten, op eenvoudige wijzen erin handelen. Er is alleen in 1 probleem. Er zit een weekmaximum op trades (in- en verkoop) van €9000. Stel, je portofolio is over de 9000 euro en je voorziet een forse daling, dan kun je dus maar een beperkt deel van de hand doen. Dit veroorzaakt veel frustratie bij jou als trader, want zo loop je onnodig verlies op of je loopt winst mis.
Dit probleem is door te handelen bij onze brokers markets.com en plus500 volledig verholpen. Hier kun je minitieus (per minuut!) handelen en er is geen limiet. Sterker nog, je kunt door middel van een hefboom veel meer inzetten dan je daadwerkelijk in je portemonnaie hebt! Wees dus geen dief van je eigen krediet en zorg dat je als handelaar op een professionele wijze kunt traden in jouw geliefde bitcoin of ethereum.

arrow-14Gratis en zonder risico in BITCOINS en andere VALUTA’s beleggen uitproberen? Open nu een demo account!.

Lost Password

Register