shopify site analytics

Share This Post

Forex

C’est la vie

That’s live, dat is het leven. Mijn vorige account begon slecht en eindigde slecht, men nieuwe account, welke het account is dat me rijk zal maken, ja echt, ik heb weer veel geleerd van mijn kleine escapade in de zomer, begint goed en eindigt hopelijk nooit 😉
Eerste positie was deze morgen 01:19:39, BUY EUR/USD @1.37786 SL1.37340 TP1.38400. Deze werd deze morgen dan om 08:28:30 gesloten met een winst van 61.4 pips en met het laagste lot bracht me dit €4.44 op, wat denk ik geen slecht begin is 🙂

Ik ga, en dit zeg ik met zekerheid, me niet laten verleiden door de winst dat ik kon hebben, moest ik met een hoger lot gehandeld hebben in tegendeel Ik blijf met het laagste lot traden tot 28/11/’10 en als men win/lose ratio hoog genoeg is gaan we een stapje verder, handelen met een lot van 0.5.

Ik zal geregeld in men blog iets plaatsen, wss iedere week minstens 1 maal.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register