shopify site analytics

Share This Post

Top Broker

Beleggerssentiment op Markets.com

Onze topbroker Markets.com heeft zich voor de zoveelste keer bewezen als een van de beste forex brokers op de markt. Sinds kort is het mogelijk om het sentiment van alle beleggers op Markets in te zien. Bij het openen van een positie tref je in dit geval een balkje van rood en groen weergegeven in percentages. Je kunt zien hoeveel procent van de Markets belegger long of short zijn gegaan. Dit is een real-time inzicht in alle open posities die om de paar minuten wordt ververst voor een actueel overzicht.

traders-trends

Volg massa-instinct

Het volgen van de massa zorgt er in de meeste gevallen voor winstgevende situaties. Je hebt vast gehoord over de “Wisdom of the Crowd”. Dit is een collectieve mening van een groep mensen in plaats van een individueel expert. Het is gebleken dat een grote groep met weinig ervaring of kennis over een bepaalde zaak over het gemiddelde beter weet dan een zeer ervaren expert. Het gemiddelde van een grote groep mensen is dan ook meer betrouwbaar dan de mening van een expert. Door gebruik te maken van dit inzicht over hoe de posities bij alle beleggers op Markets zijn verdeeld kun je een weloverwogen keuze maken bij het nemen van je positie. Je kunt veel beter gebruik maken van de talenten, ideeen, kennis, creativiteit, energie of mankracht van een grote groep mensen. Aandelenbeurzen worden ook wel ‘prediction markets’ of ‘decision markets’ genoemd en worden ook beschouwd als voorbeelden van wisdom of crowds.

Diversiteit in de ‘crowd’ is wel belangrijk, maar gelukkig weten wij van markets dat de achtergrond van de beleggers aldaar van zeer verschillende achtergronden aan het beleggen zijn. Zowel de zeer ervaren met een dikke portemonnee als de minder ervaren met klein zakgeld is bezig met beleggen bij markets.com.

Open vandaag nog een account bij Markets.com en profiteer van de beursbewegingen.

Open een account bij topbroker

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register