shopify site analytics

Share This Post

Forex

Beginner met 20 euro

Hoi,
Ik ben sinds kort gebruiker van Plus500. Ik heb eerst wat met de demo modus gespeeld maar toch best snel overgestapt naar echt geld. Daar heb ik wel 25 euro op staan! Ik zie het daytraden na het lezen van veel blogs en forums nog steeds als een kansspel. Natuurlijk zijn er veel dingen die de loop van de koers kunnen veranderen maar ik zie niks in de indicatoren en kansberekeningen šŸ˜‰

Ik ben nog jong en zit ook nog op school. Ik wil graag gaan ‘spelen’ met de 25 euro. Zijn er meer mensen die denken een fortuin te verdienen met niks anders dan de 25 euro :)? Wat is jullie insteek? hoe zien jullie dit spelletje? enzzzz

Zo veel vragen! Kortom, wie is als beginner begonnen met 25 euro en heeft vooral veel lol in het verdienen van geld middels plus500. hebben jullie (Beleggings)tips broodnodig zijn om te overleven? ;P

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register