shopify site analytics

Share This Post

Forex

Back in business.

Sinds een paar dagen ben ik weer veel meer online en kan ik ook weer langzaam te beginnen met handelen en mij helemaal weer in te lezen in de materie. Er is erg veel gebeurd de afgelopen maanden op de beurs en moet er toch weer een beetje inkomen na mijn langere vakanties in Vegas en Europa. Mijn enige positie stond nog open de short van VS30 (zie vorige blog) en op een haar na heeft die mijn stopwinst van 9500 gemist op 2 juli en dat zou een extra winst betekend hebben van ruim 70.000E. De beurs veerde hierna erg snel op en heb ik een paar dagen later aan de rem getrokken toen ik de koers iets boven de 10200 zag staan om toch nog een leuke winst veilig te stellen van iets over de 15K. De totale balans staat met de challenge nu op 85.800 en eigenlijk ben ik wel tot de conclussie gekomen dat ik dat 1 miljoen niet ga redden dit jaar of ik moet enorme risico’s (gok) gaan nemen. Ik wil uiteraard wel de challenge gaan halen maar zal er een langere periode over gaan doen zodat ik beter moneymanagement ga doen en toch bovenop de zaken kan zitten.
Ik wil ook mijn FXGM account gaan gebruiken via de Iphone app die ik er nu op heb staan zodat ik ook kan handelen als ik van huis ben aangzien ik dat nog als een ben.

Persoonlijk heb ik nog wel een paar verliespostjes geleden met kort lopende aex opties (put) op de AEX index. Momenteel staat de AEX op 337 en persoonlijk geloof ik dat de rek er gewoon uit is momenteel (blijf bearisch) dus hier zal ik waarschijnlijk nog wel op anticiperen. Zie ook dat de Euro behoorlijk in waarde is toegenomen en vindt het een geweldig paar om mee te handelen. Goud staat op 1200$ per ounce en daar wil ik ook nog wat mee gaan doen. Index, Euro/Dollar en Goud worden mijn speerpunten aankomende maanden om de roll verder te gaan uitbreiden.

Tot de volgende update.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register