shopify site analytics

Share This Post

Apple / Economie / trade nieuws

Apple aandelen zien dalende trend

Amsterdam | New York | 30 Januari 2018
Amerikaanse aandelen trokken vorige week scherp terug van de recordniveaus van vorige week, waarbij de Dow Jones meer dan 100 punten daalde, onder druk gezet door Apple nadat een mediabericht was verzorgd aangaande de bezorgdheid over de vraag naar de iPhone X.

trump
Apple aandelen daalden met maar liefst 2,6 procent nadat Nikkei had gemeld dat het bedrijf het productiedoel voor zijn vlaggenschip iPhone X dit kwartaal zal halveren. Apple moet donderdag resultaten melden. De daling van 0,50 procent van de technologiesector (SPLRCT) woog het meest op de markten, maar de grootste decliners waren de defensieve sectoren – nutsbedrijven, onroerend goed en telecombedrijven, allemaal met meer dan 0,8 procent, nadat de tienjaarlijkse schatkistrendementen in de VS het hoogste niveau bereikten sinds 2014 . [VS /]
“De huidige beweging is gewoon een beetje winst na vorige week en voorafgaand aan een zeer drukke week,” zei Randy Frederick, vice-president van trading en derivaten voor Charles Schwab (NYSE: SCHW) in Austin, Texas.

Advies Forexfox voor komende week: up-trend Apple aandelen, ga niet short!

Monetaire beleidsvergadering Federal Reserve
Naast een reeks inkomstenrapporten bevat deze week het adres van de Amerikaanse president Donald Trump, de Union of the Union, de monetaire beleidsvergadering van de Federal Reserve en het banenrapport van de Verenigde Staten.”Het verdienseizoen was tot nu toe redelijk goed en de begeleiding was grotendeels sterk, wat aandelen zou moeten ondersteunen,” zei Frederick.
Sterke bedrijfsresultaten hebben de ramingen van analisten voor de winstgroei in het vierde kwartaal van S & P 500 naar 13,2 procent doen stijgen, van 12 procent aan het begin van het jaar, volgens Thomson Reuters-gegevens, en helpen Wall Street de beste vier weken van 2016 te produceren sinds 2016 .
Om 12:26 uur ET (17:26 GMT), noteerde de Dow Jones Industrial Average (DJI) 98,85 punten verlies, oftewel 0,37 procent, op 26,517,86. Caterpillar’s (N: CAT) 2,3 procent daling woog het meest op de index.
De S & P 500 (SPX) daalde met 10.89 punten, of 0.37 procent, op 2.861,98 en de Nasdaq Composite (IXIC) daalde met 22.84 punten, of 0.3 procent, met 7.482,93.

De Bull Markt blijft gaan in, met name ook door beter beleid van Trump. Maar angst ligt op de loer

Bull Markt groei zorgt voor angst
Maar het zinderende tempo van de 7-procent-rally van de S & P dit jaar tot aan het einde van vrijdag heeft ook de angstfactor in de markt opgedreven. De CBOE Volatility Index (VIX), de belangrijkste graadmeter voor het meten van de angst voor een kortetermijndaling, was 12,98, de hoogste sinds 1 december. Naast stijgende opbrengsten werden telecomaandelen ook getroffen door berichten dat de Amerikaanse regering van plan was een supersnel 5G draadloos netwerk te bouwen om China’s spionageoproepen tegen te gaan.
AT & T (N: T) Verizon (N: VZ), Sprint (N: S) en T-Mobile noteerden allemaal ongeveer 0,8 procent lager.
Dr Pepper Snapple Group (N: DPS) steeg met maar liefst 32,4 procent naar een hoogste punt ooit nadat K-cup maker Keurig Green Mountain zei dat het de frisdrankautomaat zou kopen in een deal van meer dan $ 21 miljard. Wynn Resorts (O: WYNN) daalde met 7,7 procent nadat het bedrijf zei dat het een commissie oprichtte om aantijgingen van seksueel wangedrag tegen CEO Steve Wynn te onderzoeken.

arrow-14 Ga nu aan de slag bij Markets.com of Plus500 en trade CFD’s in Apple of andere bedrijven!

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register