shopify site analytics

Share This Post

Forex

Account hack

Nou dat was me het dagje wel. Zoals ik donderdag al in de chat meldde, kreeg ik opeens een mailtje van Moneybookers dat er 100 euro was afgeschreven. Eerst dacht ik nog dat alleen mijn MB gekraakt was, maar niks bleek minder waar. Kort daarop kon ik niet meer inloggen in gmail en niet meer in hotmail. Gmail heb ik nog even teruggekregen en zag toen ook dat Full Tilt was gekraakt, dus die meteen gesperd. Ook Click and Buy ging eraan.
Ondertussen ging ik met mijn iPhone via UMTS aan de gang om passwords te herstellen. Zo had ik mijn zakelijke email veilig. Maar toen ik gisteren via de webmail wilde inloggen hierop, lukte dat ook niet, terwijl ik wel nog steeds via exchange en iPhone erop in kan loggen :confused:

Het lijkt er dus eigenlijk op dat de iPhone de bron van alle ellende is, maar omdat ik nu wel heel erg paranoia geworden ben is natuurlijk alles verdacht. Ondertussen is deze laptop weer helemaal nieuw geinstalleerd en hopelijk is alles achter de rug.

Omdat op de poker accounts nauwelijks nog geld aanwezig was, is de financiele schade beperkt, die laat zich met 3 cijfers schrijven en ik hoop daar zelfs nog een deel van terug te krijgen. Hoop sterft als laatste zeggen ze wel eens.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register