shopify site analytics

Share This Post

Forex

50K Pips 1 augustus (WEEK 4)

Bij deze de tussenstand na de vierde week als Signaalaanbieder op Zulutradermet twee accounts. Filo-Forex voor de EUR/USD, EUR/JPY , GBP/USD en GBP/JPY en het EUR/USD Filo-forex account zoals de naam al zegt enkel voor de EUR/USD. Ondanks dat ik vorige week nog aangaf dat het wellicht rendabeler zou zijn om ook op het Filo-Forex account op twee in plaats van vier paren mijn focus te leggen. Afgelopen week heb ik toch ook op de JPY getraded en heb besloten dat ik enkel trade daar waar de mogelijkheid zich voor doet.

Deze weekend heb ik voor mezelf vastgesteld dat ik teveel ‘geloof’ in dat de EUR/USD gaat zakken in plaats van het door sterke signalen uit de markt en dergelijke duidelijke indicatoren. Hierdoor heb ik op mijn EUR/USD Filo-Forex account nu nog 11 posities open staan. Totaal op dit moment een min van 771 pips. Zoals het lijkt gaan we omhoog en zullen mijn posities verder het rood induiken.. Toch hou ik vast aan de geruchten van het dipje waar op gewacht word, waardoor ook de EUR/USD wat naar beneden zou kunnen trekken.. 1.385 hou ik ongeveer aan als SL voor mijn short posities op mijn EUR/USD account. Toch ben ik me bewust van dat ik afgelopen vrijdag tegen de beurs in posities heb geopend. Hopelijk kom ik er mee weg en komt hij weeronder de 1.36 waardoor ik alsnog de 11 gezamelijk met een + kan sluiten.

Scores Week 4

SP Filo-Forex

25 geopende trades
24 W / 1 V
Gesloten: +442 Pips
Openstaand: 0

SP EUR/USD Filo-Forex

35 geopende trades
24 gesloten
23 W /1 V
Gesloten: + 416 Pips
Openstaand: 11 trades, gezamenlijk -771 pips.

Tussenstand na 4 weken traden nieuwe stijl over de twee SP gezamelijk :

In cijfers:

Cumulatief gesloten: + 5819 Pips
Openstaand : -771 Pips/11 Posities
Transacties: 346 waarvan 290 met winst en 45 met verlies gesloten.

Gem. pip/trade (over gesloten trades): 17
Winnende trades: 86.57 %

Voor komende week veel succes gewenst!

Groet Filo

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register