shopify site analytics

Share This Post

Forex

50K PIPS 1 Augustus 2011 (WEEK 5)

Bij deze de tussenstand na de vijfde week als Signaalaanbieder op Zulutrader met mijn twee accounts., Filo-Forex en EUR/USD Filo-Forex. Ik heb besloten om het Filo-Forex account voortaan op enkel twee paren mijn focus te leggen. EUR/USD & GBP/USD. Voor het EUR/USD account spreekt de naam voor zich.
Vorige week zondag had ik nog 11 posities openstaan met een totale min van 771 pips op mijn EUR/USD account. Deze posities heb ik gelukkig deze week kunnen sluiten met een positief resultaat. Althans 10 van de 11, maar dat was al mooi genoeg. Uiteindelijk heb ik ze met 310 pips winst kunnen sluiten. De les die ik hiervan heb geleerd heeft mij afgelopen vrijdag op beide accounts mijn open posities bij een acceptabele stand doen sluiten. De voordelen hiervan zijn dat ik weer met een clean sheet kan beginnen deze week en nog belangrijker de winst van vorige week is door deze actie veilig gesteld.

Scores Week 5

SP Filo-Forex

24 geopende trades
21 W / 4 V
Gesloten: +251 Pips
Openstaand: 0

SP EUR/USD Filo-Forex

27 geopende trades
38 gesloten (incl. 11 nog openstaande posities van vorige week)
34 W / 4 V
Gesloten: + 810 Pips (incl. de 310 pips van de 11 openstaande posities)
Openstaand: 0

Tussenstand na 5 weken traden nieuwe stijl over de twee SP gezamelijk :

In cijfers:

Cumulatief gesloten: + 6880 Pips
Openstaand :0
Transacties: 397 waarvan 344 met winst en 53 met verlies gesloten.

Gem. pip/trade (over gesloten trades): 17
Winnende trades: 86.65 %

Voor komende week veel succes gewenst!

Groet Filo(-Forex)

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register