shopify site analytics

Share This Post

Forex

50 K op 1 Augustus 2011 (week7)

Bij deze de tussenstand na de zevende week als Signaalaanbieder op Zulutrader met mijn twee accounts, Filo-Forex en EUR/USD Filo-Forex. [I] Ik heb besloten om het Filo-Forex account op enkel twee paren mijn focus te leggen. EUR/USD & GBP/USD. Voor het EUR/USD account spreekt de naam voor zich. [/I]

Mijn gevoel over afgelopen week is verdeeld. Doordat ik met een flink aantal in de min staande posities de week moest beginnen was ik psychologisch in het nadeel. Ik wilde de koers graag naar beneden zien gaan en gelukkig ging hij dat ook en heb ik grotendeels mijn open posities uit week 6 kunnen sluiten met nog leuke winstjes. Toen de EUR/USD rond de 1.38 stond heb ik getwijfeld of ik ze allemaal moest sluiten om met de ‘oude’ open posities gemiddeld gezien toch met een positief resultaat te eindigen. Ik heb gekozen om dit niet te doen en de rit naar beneden verder uit te zitten. Dit gebeurde niet zoals jullie ook gezien hebben en hij is weer terug naar de 1.39 en ik zit nog met een aantal posities van week 6 met daarbij nog een aantal van vorige week. Enkel naar de open posities gekeken word ik er niet vrolijk van. Ik blijf achter de feiten aan lopen voor mijn gevoel ondanks het resultaat wat ik vooralsnog weet te boeken..

Het kan beter, het moet beter!

Gr. Filo(-Forex)

Tips & opmerkingen zijn welkom!

Scores Week 7

SP Filo-Forex

Geopende trades: 12
Gesloten: 17 (waarvan 8 van week 6, 8W) 8 W / 1V
Gesloten: + 475 Pips
Openstaand: 5 posities, totaal -490 Pips (2 van week 6, -325 pips/3 van week 7, -165 Pips)

SP EUR/USD Filo-Forex

Geopende trades: 9
Gesloten: 14 (waarvan 8 van week 6, 8W) 6W
Gesloten: + 544
Openstaand: 7 posities, totaal -800 Pips (4 van week 6, -615 pips/ 3 van week 7, -185 Pips)

Tussenstand na 7 weken traden nieuwe stijl over de twee SP gezamenlijk :

In cijfers:

Cumulatief gesloten: + 8323 Pips
Openstaand : 12 posities, totaal -1290 Pips
Transacties: 455 waarvan 388 met winst en 55 met verlies gesloten en nog 12 openstaand.

Gem. pip/trade (over gesloten trades): 19.2
Winnende trades: 89.4 %

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register