shopify site analytics

Share This Post

Forex

50.000 pips op 1 augustus 2011 (Week 3)

Bij deze de tussenstand na de derde week als Signaalaanbieder op Zulutrader. Het traden met 2 verschillende accounts bevalt me goed. Zelf vraag ik me af of het niet verstandiger is om me ook met Filo-Forex op slechts een of hooguit twee paren te focussen. Bij voorkeur dan natuurlijk de EUR/USD en waarschijnlijk de GBP/USD erbij. Simpelweg gezegd om meer te kunnen leren in plaats van in het wilde weg schieten.
Om aan te geven hoe een beginner ik nog ben, ik heb de afgelopen twee weken met allemaal lijnen door mijn mt4 scherm moeten traden, omdat ik niet wist hoe ik deze weer kon verwijderen. Deze week wel wat tijd gehad om me iets meer in de mogelijkheden van mt4 verdiept. Gelukkig weet ik nu trendlijnen te gebruiken, net als de Fibonacci tool.

Zo merken jullie dat ik mijn plan/strategie steeds meer aan het fine-tunen ben. Er is nog een lange weg te gaan. Doordat ik late dienst had (14:00-22:00) deze week, kon ik helaas niet altijd optimaal gebruik maken van de volatiliteit deze week. Al met al is het resultaat niet verkeerd. Zou ik met deze resultaten blijven aankomen tot 1 augustus, dan is het 50K pips doel behaald. Het is natuurlijk nog veel te vroeg om daar al enigszins aan te denken. Maar winst is winst.

Scores Week 3

Signaalaanbieder Filo-Forex

50 geopende trades
37 W / 13 V
Gesloten: +172 Pips
Openstaand: 0

Signaalaanbieder EUR/USD Filo-Forex

33 geopende trades
32 W /1 V
Gesloten: + 1152 Pips
Openstaand: 0

Tussenstand na 3 weken traden nieuwe stijl over de twee SP gezamelijk :

In cijfers:

Cumulatief: + 4961 Pips
Openstaand : 0
Transacties: 286 waarvan 243 met winst en 43 met verlies gesloten.
Gem. pip/trade: 17

Winnende trades: 84.97 %

Voor komende week veel succes gewenst en tot de volgende tussenstand!

Groet Filo

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register