shopify site analytics

Share This Post

Forex

$50.000 challenge: results september 2011

[FONT=”Verdana”] [SIZE=”3″] De eerste maand van de challenge om in 2 jaar een bedrag van $1.000 te laten aangroeien tot $50.000 zit erop. Per 21 september zijn we gestopt met het traden voor de challenge voor de maand september. Op dat moment was de doelstelling bereikt. Het account is aangegroeid van $1.000 naar $1.152. Dit komt overeen met een resultaat van 15,2%.
Voor de challenge zijn we dan wel voor de maand september gestopt, echter zijn we wel doorgegaan met het traden overeenkomstig ons systeem / strategie. Dit heeft geleid tot een extra 12%. Hiermee komt ons resultaat voor de maand september neer op +27,2%. Dit is precies gelijk aan het gemiddelde maandrendement in afgelopen 5 maanden!

Per 1 oktober zullen we starten met een waarde van ons account gelijk aan $1.152. Voor alle duidelijkheid wil ik nogmaals vermelden dat wij alleen het paar Euro/USD traden, waarbij wij een risico per trade hanteren van 2,25%.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

Register